boem na promaji

Ako ste planirali da izađete večeras, nemojte zaboraviti da je danas Međunarodni dan šale – pravo vreme da nekog nasamarite.
Pre nego što se zaputite u kafanu ili klub, okupite svoje društvo na koju čašicu „zagrejavanja" i iskoristite neku od ovih šala sa alkoholnim pićem.

LAŽNA VODKA

Ovo je klasična i laka fora. Najbolje se izvodi sa vodkom ili nekom bezbojnom rakijom. Sipajte svima piće, ali izaberite jednu žrtvu kojoj ćete umesto vodke staviti sirće. Izgledaće isto kao vodka, ali će imati ukus toplog đubreta. Ovu šalu možete napraviti i ako pijete pelinkovac, samo umesto običnog sirćeta sipajte balzamiko. Viski ipak zahteva malo više truda, jer ćete morati da pomešate obično sirće i balzamiko dok ne dobijete istu boju kao što je viski.

ALKOHOLNI ŽELE

Ako ipak želite neku lakšu šalu koja se neće smučiti vašim prijateljima, onda je ova idealna. Napravite šotove o želea, ali ih sipajte u normalne čaše. Dobro, tehnički to onda nisu šotovi, ali sastav je isti. Dajte im čaše i recite da ste im smućkali koktele koje moraju da probaju. Kada nagnu čaše da probaju, ono što je u njima neće se ni pomeriti. Zbuniće ih sve, ali neće se mnogo naljutiti jer hej – ipak ste napravili alkoholni žele, iako mora da se jede kašikom.

ZACEMENTIRANA USTA

Ako imate Bejlis u kući, recite prijateljima da ste otkrili super novi način kako da se pije. Dajte im šot Bejlisa u jednoj i šot isceđenog limuna u drugoj čašici.
Objasnite im da se pije tako što sadržinu oba šota ubace u usta i mućkaju. Pošto je limunski sok kiseo, a Bejlis kremast, limun će učiniti da se Bjlis stvrdne u ustima. Postaće gust i lepljiv, a onaj ko ga je popio teško će otvarati usta i činiće mu se kao da žvaće cement.
Ovo možete napraviti i u klubu gde barmeni znaju šta je koktel Cement mixer, ali je malo okrutno uraditi to prijatelju na javnom mestu, pogotovo ako je počeo da muva neku slatku devojku.

Komentari