klub underground devojka ruza

Još od malih nogu uče nas koliko je 8. mart bitan i kako je to jedan dan i ženski praznik koji bi trebalo ispoštovati. I stvarno je tako.  Mami i sestri ćete kupiti cveće i bombonjeru, ali šta da radite ako vaša devojka ne voli cvetne aranžmane, a čokoladu je jela zadnji put u osnovnoj školi i od tada je na dijeti? 

Ako vaša devojka spada u grupu novokomponovanih feministkinja koje tvrde da im ovaj dan nije bitan, ne dajte se zavarati. Možda zaista i misli tako, ali podsvesno, svaka žena voli iznenađenje za 8. mart.
Ako nije romantičan tip i ne voli intimnu večeru uz sveće, zašto je onda ne izvedete negde baš po njenom ukusu? Negde gde će da đuska celu noć. Izbor je veliki, a mi vam predstavljamo najbolje od noćnog provoda za taj dan.

KLUB KAFANA TARAPANA

Ako vaša lepša polovina preferira moderne kafane, nema boljeg provoda od kafane Tarapane za 8. mart kada će sve prisutne zabavljati, ni manje ni više nego sjajni OK bend!
Uz njih je dobar provod uvek zagarantovan, a žene ih obožavaju. Jedini problem može da bude što je na njihovim nastupima uvek obilje prelepih devojaka, tako da odolite iskušenjima i gledajte samo u vašu da vam ovaj praznik ne bi preseo. ;-)

kafana tarapana devojka

SPLAV EMPORIO

Splavovi su Meka i Medina, pa ako se i vaša dama vodi ovom krilaticom i preferira splavove, ovo je idealno mesto gde da je izvedete.
Splav Emporio uvek misli na svoje drage dame, ali ipak je sredu, na Dan žena pripremio je nešto zaista posebno.
Zato ukoliko želite da budete pravi džentlmeni, rezervišite mesta na splavu Emporio i verujte nam da će vaša draga biti oduševljena.

splav emporio devojke

KLUB CITY HALL

Ukoliko vaša dama voli zvuke klavira, onda je za 8. mart izvedite u klub City Hall koji se stvarno potrudio da ovo veče prođe spektakularno.
Za vas će svirati pijanistkinje "Majka Mara" i Jelena Kovačević koje će svaka na svom klaviru izvoditi najpoznatije strane i domaće hitove.
Takođe ćete imati priliku da uživate u fenomenalnoj večeri koju priprema g-din Raša Vlačić, jedan od najpoznatijih srpskih kuvara. Uz sve ovo, tu je i prodajna izložba nakita ELM by Vesna Milošević, pa je to odličan način i da saznate šta vaša lepša polovina najviše voli od nakita. 

city hall dan zena


Komentari