kafana tarapana devojke

Generalizacija svake vrste je loša stvar, pa tako i ova tema može da se uzme da je totalna budalaština. Možda bi i bila da nema malo istine u njoj. Naravno da je svaka devojka drugačija i da njen karakter ne definiše to šta najviše voli da pije kad se provodi, ali može da otkrije neke stvari koje ni ona sama ne zna. Pri odabiru pristupa na koji prilazite određenoj devojci, možda će vam pomoći da obratite pažnju šta pije u noćnom provodu i šta to govori o njoj. Možda i neće, ali ne može da škodi, a što ne škodi može da koristi.

Vino

Vino važi za strastveno piće, ali profil ljudi koji ga preferira u izlasku su obično oni kojei stoje sa obe noge čvrsto na zemlji. Žene kojima je vino omiljeno piće znaju dobro da se zabavljaju, ali pritom zadržavaju samokontrolu i ne padaju lako pod tuđ uticaj.

tarapana vino

Voćni kokteli

Ženama koje vole koktele, izgled i utisak koji ostavljaju vrlo je bitan u životu te su poprilično nesigurne. Obično nameštaju stalno kosu ili popravljaju ruž. Đuskaće, ali nekako ukočeno i ostavljaju utisak kao da su stalno na oprezu.

Tekila, pelinkovac ili jeger

Žene koje ih vole usmerene su na druženja i dobar provod. Obično su u centru podijuma i plešu celu noć. Njihov cilj je da se dobro provedu, upoznavanje nekog novog im je sekundarno.

sipaj zeljko3

Pivo

Iako je dugo bilo rezervisano za muškarce, sve je veći broj žena koje vole ovo piće. One koje najčešće naručuju pivo samouverene su i vole da uživaju u životu. Druželjubive su, opuštene i vole da pričaju, tako da će vas retko odbiti na prvu loptu – saslušaće vas sa osmehom,pa ako joj niste simpatični odbiće vas lagano, verovatno uz neku duhovitu opasku.

Rakija

Poput piva i rakija je postala omiljena ženskom rodu. Samo piće kao piće moglo bi karakterisati osobu koja ga pije kao zabavnog hedonistu, ipak sa rakijom je bitnije da se posmatra način na koji se pije. Ukoliko žena "sabije” rakiju u jednom ili dva gutljaja, može biti znak da tako leči neko nezadovoljstvo ili pak da pokušava da se dokaže u društvu. Ako je više od pet rakija ušlo u njen sistem, zaobiđite je – iako možda ne deluje pijano, mogu sve zajedno da se udruže i da je preseku, pa eto belaja.

Žestina - votka, džin ili viski

Retke su žene koja naručuju ova pića svaki put kad izađu, a to govori dosta o njihovom karakteru. Ove žene obično su su glasne, dominantne i samopouzdane. Razgovor sa njima obično se pretvori u nadmudrivanje, i mogu biti malo naporne, ali nisu dosadne. Dešava se da nekad devojke naručuju ova pića baš u nameri da bi ostavile ovaj utisak iako uopšte nisu takve, ali to je na vama da otkrijete.s rumom

tarapana pice

Bejlis, Pinja kolada, čokoladni likeri ili pića

Žene koje ih naručuju vole slatke ukuse, a u pristupu životu su opuštene i spontane i spadaju u "fine” devojke.

Martini ili Mohito

Žene koje ih piju vole da budu osvajačice i centar svake zabave, a ljubavni aspekt života im je mnogo važniji od onog poslovnog.

Komentari