tarapana dan zaljubljenih

Za sve ljubitelje narodne folk muzike, Beograd nudi širok izbor kafanskog provoda. Prateći trendove, pojam kafane se drastično promenio tokom vremena, pa su današnje kafane postale neka vrsta mešavine kluba i kafane. Autentične, tradicionalne kafane još uvek su vrlo posećene za one koji žele da uživaju poput boema u tamburašima uz dobru večeru, dok moderne kafane predstavljaju mesta za sve koji preferiraju domaću muziku i đuskanje do zore. Bile one tradicionalne ili savremene, jedno je sigurno - u kafani je uvek vrhunski provod.

Za vas smo sastavili spisak najboljih modernih kafana koji noćni život Beograda pruža.

SIPAJ, NE PITAJ

Kafana Sipaj, ne pitaj prve dve sezone od otvaranja provela je ispod Mostarske petlje,  a treću sezonu započela je na još atraktivnijoj lokaciji - u Karađorđevoj ulici. Možda je promenila mesto, ali sve je ostalo isto - vrhunska zabava i odličan muzički program. Dođite i vidite zašto je ovo jedna od najposećenijih i najboljih kafana u Beogradu.

sipaj zeljko3

TARAPANA

Kafana klub Tarapana pravi je odraz koncepta savremenih kafana jer predstavlja pravi mix kluba i kafane. Uzeli su najbolje od dva pojma i napravili pravi bum. Osim iskusnog menađmenta, profesionalne i brze usluge, u tome veliki udeo imaju i česta gostovanja estradnih zvezda. Tako u veoma modernom prostoru možete da uživate u nastupu omiljenog izvođača, i da đuskate dok vas noge ne zabole. O popularnosti ove kafane govori i to da ćete teško ući bez rezervacije - Tarapana je puna čak i radnim danima, tako da ne časite ni časa i rezervišitre svoje mesto na vreme.

tarapana 1

BOEM NA PROMAJI

Glavna zvezda noćnog provoda leti je nezaobilazna kafana splav Boem. Ipak, kada zahladni, vrata Boema se ne zatvaraju, već se samo seli na novu lokaciju u Karađorđevoj ulici dok opet ne otopli i zavlada rekom. Boem na promaji totalna je replika Boema za sve one koji vole provod u ovoj  kafani da nastave i tokom hladnih dana. Iako zimska varijanta, u Boemu na promaji, atmosfera je uvek vrela i usijana, a ako vam lokacija u centru grada ne paše zbog parkinga, ne berite brigu - Boem na promaji ima parking za goste.


Komentari