boutique 61

Pa gde može da vas dočeka ovakav prizor, osim u toplom porodičnom domu. Ako nemate vatricu, postoji mesto u Beogradu gde neverovatan duh prijatnosti možete osetiti za tili čas - restoran Boutique.

boutique 3

Neverovatan ambijent, uz drvo, zelenilo i sveće učiniće da noć sa prijateljem, porodicom, lepšom polovinom ili društvom dobije novu notu prijatnosti koja će ugodno veče učiniti još lepšim.

boutique 11

Svaki detalj urađen je do prefecije i to samo sa jednim ciljem - da osim lepog pogleda donese toplinu, nežnost i zadovolji čak i najprefinjeniji ukus.

boutique 16

Boje, svetla, kolaž, fenomenalan pogled na najsređenije i najneobičnije zidove koji vas okružuju doprineće da se osećate kao u bašti sljezove boje, koja zadovoljava svako čulo i olakšava osećaj odabira, jer je sve u izlogu. 

boutique 8

Ko ne želi da okusi tekućinu, tu je najraznovrsniji izbor poslastica, kojima jednostavno nećete moći da odolite, jer se jedu pogledom, a ne ustima :)

boutique 63

Dakle ako odaberete da umesto u društvu šireg kruga prijatelja, okusite ovaj restoran i čulom ukusa i mirisa i dodira i prezadovoljni se vratite kući, postoji i druga opcija...

boutique 53

...da dođete solo, smestite se na neko lepo mesto, naručite čašu omiljenog vina i uživate u najlepšem dragulju koji Beograd ima - našim prelepim devojkama.

Živeli, čekamo vas - nećete se pokajati.

Komentari