devojke port1

Kako da večeras zablistam? Oblači mi se rolka, a kako ću bez nakita? Kako se ovo nosi, kasnim...šta da radim?!

Da bi vam sledeći put bilo lakše da prevaziđete ove dobro poznate prepreke u 5 do 12 i na miru i bez greške izaberete nakit uz željenu kombinaciju, pročitajte ove jednostavne savete koji će vam sigurno pomoći.

Kada nosite košulju

Kada odaberete košulju, majicu ili haljinu sa ovakvim okovratnikom, uvek birajte kratke ogrlice sa malim visećim detaljima ili višedelne ogrlice koje će ići tačno ispod kragne. Glomazne priveske koristite samo u slučaju da vaš gornji deo nema nabore ili neke slične detalje, kako ne biste preterali.

dekolte3

Kada nosite gornji deo sa okruglim okovratnikom

Uglavnom ovakvi okovratnici otkrivaju veći deo tela, pa bi zati prikladno bilo da taj deo popunite sa glomaznijom ogrlicom od različitih kamenja.

Najbolje bi bilo da kamenje ima okrugao oblik i gladak oblik.

Gornji deo bez bretela

Što se tiče majica ili haljina bez bretela, najbolji izbor bi bile tanke i kratke ogrlice uz vrat sa nekim zanimljivim priveskom.

teatro2

Rolke

Ukoliko želite da obučete džemper-rolku ili takvu haljinu, preporučljivo je da izaberete duge lančiće iz nekoliko slojeva, biserne ili sa kamenčićima.

V-izrez

Ovakav oblik okovratnika zahteva nakit koji je sličnog oblika. To mogu biti monolitski privesci u obliku obrnutog trougla ili složenije figure koje su napravljene od različitih elemenata. Drugi odličan izbor su tanki, viseći privesci.

Sve za vas, lepe naše damice...:)


Komentari