river kul

Koliko puta ste se vratile razočarane iz grada, zato što vam je i poslao piće, i gledao krišom celu noć i davao signale, a ništa - ne sme da priđe?! Ako vam je više dozlogrdilo od naših kukavica :), pročitajte kako to rade strani frajeri koji su došli da okuse čari naše prestonice. Ko zna, možda neki zbog vas odluči da nastavi život baš ovde...

Na osnovu iskustva naših devojaka, rezultati su sledeći. Iako važe za hladne ljude, Nemci su svakako najgalantniji.

Možda ne verujete, ali najromantičnije dase su Arapi, a ko je najveća STIPSA, pročitajte u nastavku :)

river kul1

TURCI: "Ti si moja princeza"

Ah ti fantastični romantici.... Turčin će te kulturno pitati da popijete piće, a zatim će ti ispričati najdivniju ljubavnu priču u kojoj ste vi glavni akteri. Oni su veoma pažljivi, neće biti napadni, i sve što rade radiće sa stilom. Pokloniće ti ružu na prvom dejtu, ali poljubiće te tek na trećem.

NEMCI: "Dozvoli da te upoznam"

Kad dođu Nemci oni se kod nas osećaju kao kod kuće. Muški deo populacije obožava naše devojke, te vrlo često možete da vidite kako muvaju neku dugonogu cicu. Oni vole devojke svetle puti (uglavnom), negovane i fine. Oni muvaju na večeri uz neko dobro vino. Nemac će pokušaće da te  obori svojim intelektom i šarmom, ali naravno i lepim manirima.

river kul4

FRANCUZI: "Ti si tako nestvarna"

Francuz će te odvesti na neko mesto pored reke, i pričaće ti o šetnji pored Sene, dok vas kupaju sunčevi zraci. I dok se njegov jezik lomi dok govori kao da peva, ukoliko niste od onih devojaka koje padaju na "limunade" ispovraćaćete se tri puta.

Oni vole crnokose devojke, ali i riđokose su im skroz privlačne.

ARAPI: "Da li su sve devojke u Srbiji lepe kao ti"

E oni su tek priča za sebe. Zahtevaće da slušate arapsku muziku, da odete do nekog nargila bara, a onda će te uveravati kako si ti njegova boginja. Pričaće ti kako bi želeo da te vidi dok plešeš trbušni ples, i pokušaće da bude zanimljiv dok ti priča vic o Arapima (bogatim naravno). I taman kada se budeš smorila do kraja, poljubiće te nežno da se sva naježiš. Vrlo su strastveni ljudi.

river kul5

NORVEŽANI: "Evro pada ali sam siguran da imaš za kafu"

Neverovatno da neko ko živi u tako bogatoj zemlji bude takva cicija. Norvežanin će predložiti najskuplju varijantu izlaska, ali kada dođe vreme da se plati račun platiće samo svoj deo. Ljudi bez emocija, smisla za humor ali sa dobrim ukusom za hranu.

Za njih su priče o ekonomiji pravo "muvanje".

ITALIJANI: "Tvoja stopala su tako seksi u tim cipelama"

Ako nemaš dobru torbu nikada ti neće prići. Ovi muškarci vole žene sa dobrim stilom i još boljim komadima garderobe. Ukoliko mu se dopadneš prićiće ti i ispričati neku neverovatnu priču o stilu, a zatim će te pozvati na sladoled.

Italijani su super, i neće se dopasti samo onim devojkama koje nemaju dobar ukus.

river kul2

GRCI: "Ja bih svašta sa tobom radio"

Visoke devojke slobodno mogu da zaborave na ove "patuljke", osim ako im razlika u visini ne smeta. Prilično su vulgarni, nemaju srama te će te umesto na piće pozvati u svoj stan na intimno driženje. I pre nego što ih je pogodila ekonomska kriza nisu bili lake ruke kada je plaćanje u pitanju.

ENGLEZI: "Hajde da ludujemo do zore"

Englezi su hiperaktivni, sa vrlo razvijenom maštom. Njihov smisao za humor je odličan, skoro uvek će uspeti da ispadnu smešni, a kada je muvanje u pitanju tu su već profi.

Oni vole neobavezan seks, dobru muziku i slobodnih su shvatanja, te će te najverovatnije pozvati na neku žurku da se "otkinete" do zore.

Komentari