tag%20(1)

Da biste zablistale u ludim letnjem izlasku predstavljamo vam pet odabranih i savršenih kombinacija koje možete da nosite u provodu. Izgledaćete prelepo i trendi. Pa da krenemo...

1.Zaboravite na haljine

Jeste da su haljine uvek in i pun pogodak za izlazak, ali zašto da ne promenite malo? Zamenite haljinu joše jednim trendi komadom odeće koji je potpuni hit ovog leta - kombinezonom. Kombinezon  koji ima zanimljivu šaru ili dizajn će od vas napraviti divu večeri. Iskombinujte ovaj odevni komad sa upečatljivim aksesoarima, kao što su narukvice, ogrlice, velika torba ili mu jednostavno dodajte prelepi kaiš koji će uokviriti vaš struk.

2.Visoko strukirane farmerke

Ovakve farmerke ili pantalone su idealan izbor i ne možete pogrešiti ako njih izaberete. Iskombinujte ih sa košuljom zanimljivog dezena ili sa krop topom. Uz ovu kombinaciju naravno idu nezaboravne narukvice ili velika ogrlica i visoke štikle.

tag1

3.Suknja olovka kroja

Potpuni trend ove godine. Daje elegantni, ali i ležerni izgled koji će vas učiniti zvezdom večeri. Uz nju iskombinujte krop top ili jednostavnu košulju od laganog materijala. Ovu ženstvenu kombinaciju takođe uparite sa visokim štiklama, upadljivom narukvicom (ili satom) i malom torbom.

4.Suknja A kroja

... je takođe trend ove sezone koja se na scenu vratila preko modnih pisti poznatih dizajnera. Za večernji izlazak u kafić ili u šetnju sa dečkom izaberite laganu, lepršavu suknju u pastelnim bojama. Uz nju bi najlepše išle baletanke. Izgledaćete nežno, ali doterano i trendi. Sa ovom kombinacijom nakit bi trebalo da bude sveden na minimum.

5.Bela majica

Nezaobilzni komad odeće koji možete iskombinovati uz bilo šta je bela majica. Za izlazak obucite nju sa teksas šortsom i nećete pogrešiti, pogotovo ako imate šorts koji je visokog struka. Metalik narukvice su odličan izbor i manja torbica.

Komentari