devojke 2

Stilizovanje kose ne mora da bude komplikovano i dugotrajno.

Postoje frizure koje se brzo i lako prave, a postoje i jednostavni trikovi koji će stvar još više ubrzati i dati vam sjajne efekte.

Pogledajte naše predloge.

1. Ako imate ravnu kosu lako možete napraviti talase uz pomoć pegle i aluminjumske folije !

Umotajte kosu oko prstiju tako da napravite valjak. Zamotajte valjak u aluminijumsku foliju, pa je pritisnite peglom. Folija će omogućiti da se temperatura svuda ravnomerno rasporedi. Posle par minuta pustite kosu i dobićete prirodne talase.

friz

2. Punija pletenica uz jednostavan trik

Ako imate tanku kosu i prosto vam je smešno kako pletenica izgleda kada je ispletete, možete joj vrlo lako dati bujnost i efekat gustine. Jednostavno je nakon pletenja blago prstima raširite. 

3. Duži rep uz jednostavan trik

Umesto jednog vežite dva rep jedan iznad drugog i kada pogledate otpozadi delovaće kao da imate jedan duuugi rep! Sjajan trik da sve prevarite da vam je kosa duža nego što jeste :)

friz1

4. Brzi talasi uz pomoć pletenice i pegle za kosu

Ispletite pletenicu, pa je stisnite peglom celom dužinom i tako zagrejte. Kada se kosa ohladi, raspletite pletenicu i kosa će ostati talasasta.

5. Kosa sa strane uz pomoć repa

Želite lokne sa strane, ali vam kosa non-stop pada preko leđa ? Vežite kosu sa suprotne strane u mali rep koji ćete usmeriti preko ramena i problem rešen.

friz3

Drage dame, ako vam nismo pomogli, sigurno vam nismo ni odmogli. Predložite nešto od ovoga drugarici, neće se pokajati :)


Komentari