dobra riba3

Pojam "dobre ribe" kod muškaraca i žena se veoma razlikuje. Često se na tu temu povedu i žustre rasprave.

A onda ljuto žensko zagrmi - "Kako bre, ona može da ti bude riba? Pa jel vidiš ti kakav nos ona ima?! Gde su ti oči, rođače? 

Onda muškarci udare kontru sa svojim kriterijumima i argumentima. Pitali smo ih, evo šta su nam rekli:

- Dobra riba mora da bude mršavica i visoka. Da ima harizmu i da je duhovita. To je moj pojam dobre ribe (Ivan 37)

- Dobra riba mora da ima dobre si*e i da ti ih pokaže kad si tužan (Nikola 23)

dobra riba1

- Za mene je dobra riba nafurana, visoka crnka, sa kojom bi poželeo da bude svaki moj drugar (Filip 21)

- Meni ne igra neku veliku ulogu fizički izgled. Naravno, ne zamišljam nekog groba, ali najbitnije mi je da riba nije glupa. Brate, to ne može da zameni nikakva dobra gu*a ili si*a. Mozak je mozak! (Aleksandar 30)

- Dobra riba, osim fizičkog izgleda, za mene je neko ko je harizmatičan, duhovit, ima lepe zube, osmeh i nos. (Danilo 27)

- Nešto od ova tri atributa mora da ima - ili dobre noge, struk ili gu*u. To je osnovno (Aca 31)

dobra riba4

- Prvo što primetim je fizički izgled i ako je lepa i dobro građena, kažem da je dobra riba, ali ništa joj to ne vredi ako nema nešto u sebi što bi me privuklo. Ako ima sve to, onda kažem da je dobra riba: lepa, zgodna, pametna i iskrena (Milan 29)

- Ako riba nema STAV, džaba sva lepota ovog sveta (Momčilo 35)

-Dobra riba..pa treba joj visina, bez dugih nogu nema dobre ribe. Ali sve u vodu pada kad se ti zaljubiš u nešto što ona ima, pa može da bude i metar ipo i ružna ko lopov. Žene to ne shvataju ( Vladan 24)

-E, ne podnosim one priče, kad kažu, ma nije lepa, al ima nešto. Ne može dobra riba da ne bude lepa. Nemaš dobru nogu, si*u ili du*e - ma, ćaoo si! (Teodor 25)

dobra riba5

-E sve mogu da podnesem, ali kad vidim da riba ima veći stomak od mene, može da ima lice lepotice, smuči mi se (Luka 22)

Da li su u pravu ili ne, nije na nama da sudimo. Devojke, imajte samopouzdanje i budite svoje. I zapevajte onu Sevinu..."Večeras JA ulazim u klub, prva mačka, plesna kraljica..." i sve će biti lakše. :)


Komentari