pijanac samja1

Odlučili ste da ovog vikenda resetujete pamćenje i dotaknete "dno života". E onda jedno imajte u vidu - ne dodirujte volan! Jedino što je gore od toga da se ujutru probudite pijaniji nego sinoć, je da se ne probudite uopšte. Evo par saveta kako da se bezbedno vratite kući kad ste pijani.

1. Taksi

Dobro je rekao Aca Pejović - čeka me taksiiii..Pa što ne bi i vas. Osim njega to korisno prevozno sredstvo opevale su i mnoge pevaljke. Svako malo neka zove taksi, ili joj on zove taksi ili su se posvađali, pa taksi čeka. Sve u svemu, ovo je najsigurniji način da se bacite na zadnje sedište i trezan majstor vas bezbedno "istovari" kući. Jeste da je noćna tarifa malo skuplja, pa zato pre nego krenete, u troškove bančenja uračunajte i ovu "ekskurziju".

pijanac samja

2. Gepekovanje

Jedna kompanija u Beogradu pruža jako zanimljivu i originalnu uslugu. Njihov radnik na rasklopivom skuteru dolazi do vas, stavlja motorčić u gepek i vozi vas kući vašim kolima. Ako ništa, barem sutra nećete morati da idete po kola sa litrom rasola pod miškom. :)

3. Hodajte

Ako možete da raspoznate koja je desna, a koja leva strana, znači da ste sposobni da odete do kuće. I naravno,ukoliko se još uvek sećate gde vam je kuća. Svež vazduh nekad zna da "pokosi" ali isto tako i da prija, pa se dodatno otreznite. Još ako uz put olakšate želudac, stižete ko novi!

pijanac samja2

4. Puzite

Ako ne možete da izvedete sve gorenavedeno, onda koristite ovu opciju - PUZITE. Fino uključite pogon na sve četiri i glavu gore! Dobra stana ove poze je ako padnete, nećete pretrpeti neki veći lom, a i možete da dremnete ako prigusti, pa opet...

Ugodan vikend dragi naši :)

Komentari