devojke haljina

Nije da želimo da nekog uvredimo, ili da generalizujemo stvari, ali da li ste primetili, da na svakom fensi splavu ili klubu u Beogradu postoji sličan tip devojaka.

Ovo su samo neke od njih, koje definitivno nikada nećete moći da promašite u večernjem izlasku.

BFF

blaywatch devojke

Izlaze u gomili, preterano su vesele i sve im je super. Ulaze zajedno, slikaju se zajedno i idu u toalet zajedno. Njima se niko ne usuđuje da pošalje piće, jer ih ima previše:)

Ako ne opale tri selfija do dva sata, znajte da su u teškoj depri, pa ne gine pesma na fb od Ane Nikolic "Ma skinite mi se", uz heš tag #subotanijedanzatugu.

POZERKA

pozerka%20(1)

Ona ne đuska. Ona ne pije. Ona se ne smeje. Ona pozira. Uvek je ozbiljna i kao smuk lovi objektiv reportera. Nije raspoložena za priču.

HEJTERKA

Ona je teža kategorija od pozerke. Sve joj je bljak, i ne zna zašto je uopšte izašla. Na splavu gde nastupa Ivana Selakov dolazi u majici omiljenog metal benda, i kad popije koju više ima "krizu identiteta" i zna svaku Šakovu pesmu.

Ide na Exit gde tvrdi da gotivi novozelandski hipi gruv rejv bend iz unutrašnjosti. Odbila bi svakog ko joj priđe, da joj je iko ikada prisao!

DEŽURNA STARLETA

stanija3%20(1)

Stanije, Soraje, Ave, cave...Niko ne zna kako su se pojavile, ali one su ukras svakog noćnog kluba u Beogradu. Neke čvrsto veruju da je udaja moguća, a neke su se prešaltovale u uspešne poslovne žene. Iz dna duše mrze klinke koje su njihova kopija.

NEZAINTERESOVANA

dobre slike4.

Ona je najsređenija u klubu. Stoji po strani i stalno kucka nešto na mobilnom. Potpuno je nezainteresovana za dešavanja oko sebe, a u dubini duše bi tako zapevala "otkaaači, sa mnom do ludila, odavno nisam..."

Sigurni smo da ste bar dve od gore navedenih grupa primetili, ako ste bar jednom izašli, a nakon čitanja teksta ukapirate da ima još mnogo više kategorija nego što smo naveli :).

Svaka sličnost sa stvarnim događajem je slučajna, i drage devojke, izvinite zbog slika, ovo je samo malo zezanja :)

Komentari