Sa visokim temperaturama, kao da je leto, ovog vikenda naše lepe klaberke su naglasile noge. Dobar dekolte (ramena i grudi) je uvek prisutan, ali skrećemo vam pažnju na prolećne duge noge.

Uz minjak, šortseve ili kratku, mini haljinu ukombinovanu da li sa cipelama ili sa ultra dubokim čizmama do iznad kolena, kilometrima dugačke noge ovog proleća u gradu naprosto "izbijaju" oči.

Pogledajte kako su pevačice ovog vikenda naglasile noge, kao i najupečatljiviji modni komad vikenda i najjaču pozu vikenda.


#Duge noge popularnih pevačica

Popularne pevačice sa klupske scene ovog su vikenda sve od reda odlučile da naglase noge. Da li tako što su se odlučile za ultra kratku haljinu ili pak šorts:

 

  • teksas šorts ukombinovan uz mrežaste čarapa
  • ili šorts ukombinovan uz samo-držeće čarape, sa, naravno otkrivenim, čipkastim radom na držačima

ne samo da su dobro pevale, nego su i izgledale fantastično. I ne samo da su glasom, nego i stasom (ozbiljno dugim nogama) podigle temperaturu.

 

kratka haljina

noge 01

noge 1


#Najupečatljivija modna kombinacija

Bela, nežna, široka košulja-tunika, zakopčana do grla, asimetrične dužine, napred kratka, a pozadi duža je tako ekstravagntna i opuštena, ujedno, otkrivajući noge i veoma sexy i zavodljiva.

kratko haljince kosulja


#Poza vikenda

Ovo je definitivno najsexy i najerotičnija, najzavodljivija poza vikenda, koja frajere ostavlja bez pameti i koja je na našoj fb strani osvojila najveći broj lajkova.

U minjaku ili šortsu, uz te tako erotične, ultra duboke čizme do iznad kolena, noge su prekrštene jedna preko druge i iskošene u stranu, što obara sa nogu.

noge 0

noge%20(1)

Dakle, proleće ima ozbiljno duge noge.

Ako želite da budete trendi i sexy, u centru pažnje u gradu, ovog proleća naglasite noge!

Komentari