Prelistavajući naše martovske fb albume iz provoda skrećemo vam pažnju na najkul trendove u šminkanju, koji su nam se najviše dopali.

Pogledajte ovih #5 primera za najzanimljiviju šminku, kako biste se inspirisale za svoju šminku tokom aprila, kada budete izlazile u grad.

#1 cat-eye

Vešto izvučena linija crnim alajnerom, profi uokvireni kapak crnom linijom defintivno je najmoderniji trend i za ovo proleće. Pogledu daje dubinu, a celom izgledu na ženstvenosti i zavodljivosti.

cat eye 1

cat eye

#2 crveni karmin

Pored večnog trenda cat-eye, i crveni karmin oduvek je simbol za ženstvenost i seksipil, pa ćete i tokom aprila, ako usne našminkate jarkim nijansama crvene boje izgledati tako opasno sexy.

crno bela elegancija 1

stil%20(1)

#3 nude look

Pored crvenog karmina, veoma neupadljiva i nežna, suptilna i nenametljiva šminka obeležiće ovo proleće. Dve struje su istovremeno popularne i obeležiće ovo proleće:

 

  • kako dramatični look i šminka u jarkim bojama
  • tako i nude look i prirodni izgled

Na vama je da u skladu sa svojom ličnošću i temperamentom, kao i u zavisnosti od raspoloženja, dok se spremate za izlazak izaberete neku od ove dve varijante.

#4 glamurozni rock stajling

I sada vam skrećemo pažnju na dramatične trendove u šminkanju. Ako ste u buntovničkom raspoloženju i furate taj "bad girl" fazon, celu površinu kapaka možete obojiti u crno.

kafana stara pesma 25

crni kapci

#5 jarki kolorit na kapcima

A pored crne, možete dodati i izrazito jarke, pastelne boje sa odsjajem, šljašteće i možete celi kapak prebojiti ovim tonovima ili ih kao kontrast dodati crnoj senci.

sminka

Šta kažete? Da vas čujemo!

Kako vi volite da se šminkate, "napadno" i upadljivo ili pak veoma suptilno i nenametljivo? Koji trend birate za april, nude ili dramatični look?

Budite slobodne da nam kažete u komentarima ispod.

Komentari