Primetili smo u komentarima da se frajerima uopšte ne sviđaju napadni dekoltei. Naglašene grudi i push up dekoltei postali su im nekako dosadni i predvidljivi.

Zato, devojke, predlažemo vam da ovog vikenda naglasite noge.

Ne morate imati one najduže noge do vrata i najmršavije, kao maneke i pevačice. Uz malo trikova, uz pomoć prave obuće, čarapa i u pravoj modnoj kombinaciji izgledaćete tako sexy kao sve dugonoge manekenke i slavne pevačice.

#Bitna je obuća

Kada se odlučite da igrate na seksipil nogu, bitno je šta obuvate. Visoka štikla će istanjiti vašu figuru i noge će izgledati duže.

Takođe, u zavisnosti od efekta koji želite da postignete, bitno je da li obuvate ultra duboke čizme, one tako erotične do iznad kolena, klasične čizme, polu-duboke ili cipele.

#Bitne su čarape

I ne zaboravite, kada naglašavate noge, veoma su bitne čarape. Naravno, sve u zavisnosti od gore spomenutog efekta, raspoloženja, možete birati između mrežastih čarapa, dokolenica ili onih samo-držećih, koje pri vrhu imaju tako sexy-romantičan čipkasti rad, koji će se videti.

#Bitni su mini odevni komadi

Možete obući nešto od sledećih ultra kratkih odevnih komada:

 

  • uvek trendi šorts
naglasiti noge
devojka vikenda stil%20(1)
  • mini suknju ili haljinu
kaca grujic najduze noge
  • ili haljine sa dubokim šlicem
noge

Dakle, ovog vikenda zaboravite na grudi i dekolte.

Otkrijte noge i zaplešite. Otkrijte tako moćan seksipil nogu, koji će učiniti da se osećate tako slobodno, samopouzdano i poželjno. Ovog vikenda, pokažite noge i otkrijte kako frajere ne ostavljaju ravndoušnim!

Šta kažete? Da li ćete ovog vikenda za izlazak odlučiti da naglasite noge? Budite slobodne da nam kažete u kometarima ispod.

Komentari