Na fotkama od ovog vikenda iz grada, opčinila vas je i očarala ova devojka, koja je osvojila ogroman broj vaših lajkova.

Ona je uz to što je prelepa, defintivno i kraljica poza za fotkanje. Nju fotoaparat naprosto obožava (ili naši fotografi, smeh). Ona je u otvorenoj i iskrenoj ljubavi sa foto-obejktivom i ume tako dobro da se fotka, da njene fotke i poze naprosto ostavljaju bez daha.

devojka vikenda stil%20(1)


Evo, šta možete naučiti od nje:

 

  • kako da zauzmete najbolju pozu pred foto aparatom
  • i da na fotkama ispadnete savršeno

devojka vikenda poza

 

#1 uvek se pomalo iskosite, okrenite telo u stranu

Naravno da se možete slikati i okrenuti ravno prema foto aparatu, ali najbolje je da se uvek pomalo iskosite, kako bi vaš struk i obline najbolje došle do izražaja.

#2 spušteni pogled

Ako spustite pogled preko ramena, izgledaćete zavodljivo, nekako tajanstveno, pomalo mistično.

#3 direktan pogled u objektiv

Takođe, dopušten je jedan izrazito otvoren i direktan pogled u objektiv, bez sakrivanja, kojim se potpuno razgolićujete i predajete fotografu/oku posmatrača.

#4 sampopuzdanje

Ništa bez samopouzdanja! Kada naprosto znaš da izgledaš sexy i da druge ostavljaš bez daha.

#5 dodajte malo romantike

Uvek fotkanje začinite ponekim romantičnim i opuštenim gestom, kao kada rukama kosu zabacite iza uha, ili jednostavno dodirnete uho, šaku prinesete licu.

#6 i sve da izgleda spontano

I dobro zapamtite, sve to treba da izgleda tako lako, jednostavno, kao bez truda!

Vi ste možda sate provele vežbajući pred ogledalom, ali kad stanete pred našeg fotografa i malo se iskosite, okrenete u stranu i naglasite obline, pogledate u foto-aparat ili spustite pogled.. sve to treba da deluje 100% prirodno i spontano!

Šta kažete, dopadaju li vam se ovi saveti i koji najviše? 

Da li već neki od ovih trikova primenjute kada se fotkate? Budite slobodne da nam u komentarima ispod kažete svoje mišljenje.




Komentari