Početkom svake nedelje, skrećemo vam pažnju na neke najmodernije, najtrendi i sexy modne komade, odnosno originalne stajlinge, koji su nas oduševili u vikendu koji je iza nas.

#Najsmelije i najizazovnije modno izdanje ovog vikenda u gradu

Ovoga puta, laskavu titlulu STIL VIKENDA dodeljujemo našoj popularnoj pevačici, Zvezdi Granda, Miri Milosavljević, koja nas je osvojila svojim smelim i ultra provokatvinim modnim izdanjem. 

#"Underwear as outerwear" u stilu slavnih MTV zvezda

Pevačica se za svoj nastup odlučila za korset, preko koga je obukla "golu suknju".

Korset ili duboki donji veš u stilu najvećih MTV zvezda Madone, tamo još u 90-im i Bijonse danas, recimo, koje su promovisale ovaj trend "underwear as outerwear", da nastupaju u donjem vešu kao odevnoj kombinaciji.

mira milosavljevic stil

#"Gola suknja" u stilu kreacija modne kuće Versaće

A "gola suknja" bila je sva od nežnih lančića u cirkonima i u šljaštećim, jarkih boja krupnom (polu)dragom kamenju, oko struka i po sredini ove kreacije.

Koja podseća na sve one kreacije, koje bi potpisala i legendarna Donatela Versaće, koja u svom radu voli da se poigrava sa Swarovski kristalima i koja je do sada kreirala brojne "gole haljine" za slavne dame iz sveta šou biznisa i muzike, kao za npr. Dženifer Lopez ili skorašnja kreacija za Ritu Oro. 

gola suknja

#Kritike

Jedina kritika je možda što je kosu mogla da razbaruši, da napravi lokne ili da je podigne u messy punđu, kako bi se minđuše, koje su u istom stilu kao kristali po sredini "suknje", došle do izražaja.

A i "divlja", neukrotiva kosa nekako bi celom stajlingu dala na hrabrosti i nesputanosti.

I recimo, da bi možda jarka boja karmina, bordo, efektno zaokružila i naglasila wamp izgled, u stilu velikih zvezda.

Komentari