I ovog vikenda, u prestoničkim klubovima nastupale su naše popularne pevačice, koje su kao i uvek, napravile odličnu atmosferu i sve osvojile svojim stajlinzima.

Mlada i atraktivna rnb diva Sara Jo promenila je frizuru, Mia Borisavljević bila je u svom prepoznatljivom izdanju, klasično sexy stilu, dok je Mira Milosavljević zapalila atmosferu svojim ultra hot & sexy stajlingom, po ugledu na velike MTV zvezde.

Pogledajte:

#Sara Jo fura novu frizuru

Popularna rnb diva fura novu frizuru, duge tanke kikice u tamno zelenoj boji i podseća na taj reperski, urbani crnački look.

sara jo stil

Kao i uvek za svoje nastupe, za nastup u klubu Underground ove subote, odlučila se za sportski šik stil, uski donji deo trenerke u kombinaciji sa kratkom, širokom majčicom, koja otkriva stomak.

sara jo stil 1%20(1)

#Mia Borisavljević u prepoznatljivom stilu: klasično & sexy

Mia Borisavljević je za svoj nastup u petak u klubu kafani Tarapana obukla njoj ove sezone omiljeni modni komad: kratku i usku haljinu sa rajfešlusom po sredini.

Ovoga puta, haljina je bila u kombinaciji metalik sive i crne boje, na pruge, što dodatno izdužuje figuru i daje na vitkosti, a rajfešlus po sredini budi maštu i strasti, dajući na seksipilu.

Ultra duboke čizme, do iznad kolena efektno su finiširale ceo izgled.

mia borisavljevic stil

#Mira Milosavljević ostavlja bez daha

A popularna pevačica Mira Milosavljević nas je svojim "golišavim", smelim i hrabrim stajlingom potpuno oduševila.

Pevačica je na svom nastupu u klubu Teatro igrala na minimalističku kartu manje je više. I manje je zaista itako više. 

U stilu najvećih MTV zvezda, u stilu Madone i kraljice Bijonse, u stilu, koji bi potpisali svetski modni dizajneri, kao Donatela Versaće, recimo.. nastupala je u dobokom donjem vešu uz "suknju", koja je sva bila od cirkona i (polu)dragog kamenja.

mira milosavljevic stil

Pogledajte kako izgleda otpozadi:

fotka otpozadi

Komentari