Da li ste već odlučile šta oblačite za večerašnji izlazak?

Evo, dajemo vam par predloga, ono što smo primetili da je najviše lajkovano na našoj fb strani, da je uvek trendi i sexy i da uvek osvoji ogromnu pažnju i pozitivne komentare.

#1majčicu širokog ovalnog izreza

Otkrivena ramena su tako sexy, neodoljiva i zanosna. Kada vam majčica sklizne niz rame, vi ćete se osećati tako slobodno i nekako samopouzdano.

#2 dekoltiranu bluzu, haljinu ili korset

Pored gore pomenutih ramena, ovde mislimo na naglašene, otvorene grudi ili leđa, koja će vas učiniti najseksipilnijom kraljicom večeri.

#3 nešto crveno, all red ili crveni detalj

Obavezno nešto crveno, ako već ne izlazite u all red kombinaciji, bar neki detalj u crvenoj boji, čak i da se radi o donjem vešu, razbudiće vam strasti i dati snagu.

#4 džins: šorts ili farmerice

Džins je uvek aktuelan, bilo da birate neki model vama omiljenih farmerica, u kojima ćete se osećati udobno i ležerno, istovremeno i sexy. u obzir dolaze i šortsići, u kojima ćete izgledati neopisivo privlačno.

dzins%20(1)

#5 minjak

A pored šortsića, minjak je još jedan ultra sexy i trendi komad, koji će naglasiti vaše noge. Ako je veravti slavnoj modnoj ikoni, prelepoj Kejt Mos, koja nam priznaje da kada izlazi u grad, da kada želi da zavede i da pleše celu noć, ona obuče minjak i najviše štikle.

I možda je i ovo top preporuka za vas, za izlazak ovog petka:

Obucite što kraći minjak i najviše štikle, baš kao i ova legendarna manekenka i foto-model.

minjak%20(1)

Komentari