Ovog vikenda u gradu nastupale su neke od naših najpopularnijih pevačica, najvećih zvezda na estradi, što je publika dočekala sa oduševljenjem.

U klubu Teatro je bilo baš uzbudljivo i ludo  u četvrtak, uz nastupe legendarne folkerke, energične Dare Bubamare, kao i u petak uz nastup prave kraljice scene, nalik na velike MTV zvezde, Maye Berović.

Underwear as outerwear

Trend popularan u 90-im da se donje rublje nosi slobodno kao odevni komad, a koji su promovisale MTV zvezde kao Madona i Britni Spirs, danas i Bijonse, a kod nas Jelena Karleuša, ponovo se vraća u modu.

Bela haljina Dare Bubamare, koja se nosi bez brusa liči na spavaćicu, a Maja Berović je nastupala u korsetu.

Pogledajte ove "golišave" stajlinge:

#All white sexy stajling Dare Bubamare

Dara Bubamara se za svoj nastup odlučila da obuče belu usku haljinu, duboko dekolitranu, koja je naglasila sve njene bujne i renesansne obline.

Haljinu je ukombinovala uz veoma elegantne sandale u zlatnoj boji, na tanku visoku štiklu i sa tankim kaiščićima.

dara bubamara stil

Pogledajte kako je haljina izgledala otpozadi.

dara bubamara otpozadi

#Underwear as outerwear u režiji neodoljive Maye Berović

Maya Berović, poznata po tome što prati sve modne trendove i voli da se pohvali originalnim i skupocenim komadima, koje potpisuju veliki modni kreatori, ovog puta je zablistala na sceni u korsetu, po ugledu na sve MTV zvezde, na Madonu i Bijonse.

maya berovic 1%20(1)

Pevačice su odevek prednjačile u slobodnijim modnim izrazima, i tako i zanosna Maya sve je ostavila bez daha svojim smelim i provokativnim modnim izdanjem.

maya berovic stil

Komentari