Vrcava i energična, mlada i veoma popularna pevačica Milica Pavlović, sinoć je nastupala u klubu kafani Tarapana i sve goste oduševila i napravila veselu atmosferu.

#Devojke vole njene pesme, a frajeri njen izgled

Dobro raspoloženi gosti su u duetu sa svojom omiljenom pevačicom pevali sve njene najveće hitove, a naravno su devojke najviše uživale, pronalazeći se u emotivnim stihovima ove vatrene pevačice, dok frajeri vole i kako izgleda.

Ne skrivaju svoje simpatije prema ovoj pevačici pravoj lepotici.

Sve, u svemu, sinoć je bila prava ludnica u "Tarapani".

atmosfera tarapana

#Urbani & provokativni stajling mlade zvezde

Zgodna pevačica odlučila se za šorts dubokog struka, ukombinovan uz crvenu košulju, raskošnog i dubokog dekoltea, ispod koje je, ipak ovog puta, obukla brus, jedan svedeni komad, mali i nežni, romantični od čipkastog materijala.

Izgledala je krajnje ležerno i šik, istovremeno, a duboki dekolte i otkrivene, duge noge dali su joj na bujnom seksipilu, kojim je celo veče neodoljivo zračila.

milica pavlovic stil

#Muzički program "Tarapane" za produženi (ljubavni) vikend

Budući da se 14. februara proslavlja Dan zaljubljenih i vaša kafana klub Tarapana pripremila vam je posebni ugođaj za sve zaljubljene.

U nedelju vas ovde očekuje OK bend.

U petak nastupa još jedna velika pevačica sa naše estrade, Sanja Đorđević, a subotnja luda žurka se nastavlja uz Marka Žujovića.

Budite u epicentru najboljeg gradskog provoda!

Ne propustite ludi provod ovog, produženog vikenda za zaljubljene!

Komentari