Ako se pitate šta obući za izlazak ovog vikenda, evo veoma ubedljivih #5 razloga, zbog kojih biste mogle da igrate na minimalizam. 

Pogledajte zašto da ovog vikenda izađete, kao da ste se tek probudile, kao da ste u klub ili kafanu ušetale pravo iz kreveta (to je ono za šta Englezi imaju jednu jedinu reč - effortlessness).

Evo #5 razloga zbog kojih biste u provod mogle, "effortless", sa minimalno šminke i zavodnički "neurednom" kosom, u omiljenoj veoma jednostavnoj pamučnoj majčici ili haljini, u večnoj maloj crnoj ili pak, u onoj slip.

#5 Zato što minimalizam fura i Anastasija Ražnatović

Ćerka naše slavne pevačice, koja prati sve svetske modne trendove voli da u grad izlazi u pidžama stilu, koji joj stoji savršeno.

#4 Uštedeće vam i vreme i energiju za spremanje za izlazak

Ako svaki put pred izlazak doživite mini nervni slom šta da obučete, spremate se satima, nezadovoljne pred odrazom u ogledalu, presvlačite se po nekoliko puta, par večnih modnih komada, kao što je to omiljena majčica ili haljina, izbaviće vas iz ove drame. 

#3 Daće vam na autentičnosti

U moru prenašminkanih i nalickanih, okićenih kao novogodišnja jelka, napućenih riba, koje sve liče jedna na drugu, vi ćete u svojim veoma jednostavnim modnim kombinacijama izgledati tako autentično i posebno, kao sve slavne Parižanke, koje su kraljice ovog stila.

#2 Zato što je manje više

Kada pokazujte i nosite manje (npr. slip dress, kao spavaćicu, duboko dekoltiranu i usku) to otkriva i pokazuje mnogo više, jer vaša bujna i raskošna ženstvenost i ličnost može doći do punog izražaja.

#1 Zato što je veoma jednostavan izgled tako zavodnički

Volimo kako to Englezi nazivaju "effortlessness". Izlazite u stilu effortless, kao da niste uložile mnogo truda u svoj izgled, izlazite opušteno i iskulirano, a to je tako neodoljivo zavodnički.

Zvuči prilično ubedljivo, zar ne?!

I šta kažete, da li je minimalizam vaš novi omiljeni modni trend? Budite slobodne da u komentarima ispod, podelite sa nama svoje mišljenje.

Komentari