sladjaallegro gdeizaci 1

Bliži nam se zimska sezona, a prema našim informacijama ove zime ljubitelji noćnog provoda će uživati uz hitove velikih imena sa naše estrade. Mi smo rešili da vas svake srede obradujemo originalnim intervjuom koji smo nazvali "Naših 3 minuta sa našom i vašom omiljenom muzičkom zvezdom".

Ona trenutno uživa u majčinstvu, ali i planira veliki povratak na muzičku scenu. Iako je svega par meseci odmarala svima nam to deluje kao večnost. Slađa Allegro je odvojila par trenutaka i podelila sa nama šta planira da realizuje u narednom periodu.

Kada možemo da očekujemo Vaš povratak?

- Planiram da se vratim poslu veoma uskoro. Ako Bog da, na jesen se vraćam na scenu i radujem se svemu što me čeka. Nastupi su već uveliko zakazani i krećemo u nove radne pobede.

Da li ćemo imati prilike da Vas slušamo u našoj prestonici tokom zimske sezone?

- Naravno! Bez Beograda nema planova, ipak je ovo grad gde me publika najviše želi. Nikada nisam pravila ovako dugu pauzu i znam da su i oni željni druženja isto koliko i ja. Družićemo se u velikim gradskim klubovima kao i prošle sezone.

Da li planirate da obradujete svoje fanove novom pesmom?

- Da, ulazim ovih dana u studio i počinjem sa snimanjem. Nadam se da ću snimiti tri pesme, za početak, koje su napisane odavno i samo čekaju na mene.

Uz koju pesmu uspavljujete ćerkicu Milu?

- Iskreno, Milu uspavljujemo tako što je mazimo po licu ili zaspi sama u toku hranjenja, ali u toku dana obavezno pevamo i tata i ja. To su uglavnom neke dečije pesmice. Često ih i izmišljamo, pa se smejemo sami sebi.

Da li razmišljate o velikom koncertu u Beogradu?

- Najiskrenije, ja još uvek ne mislim o tom koraku. Na mom producentu Sharanu su te slatke muke, kada on bude mislio da je za to vreme, to će se i desiti. Ja sam hvala Bogu rasterećena tog dela posla, na meni je da pevam i uživam. Kada bude došao momenat to će najpre biti Sava Centar, jer takav prostor je sasvim dobar za mene i muziku koju izvodim.

Eto, Slađu Allegro ćete imati prilike da čujete tokom zimske sezone noćnog provoda u nekom od prestoničkih klubova. I mi se radujemo njenom povratku, a vi pratite naš portal da biste na vreme rezervisali mesto, jer verujemo da će biti veliko interesovanje za njen nastup.

Komentari