ana kokic gdeizaci2


Bez njenih pesama ne može da prođe nijedna noć, a uskoro će svoje fanove da obraduje novim hitom. Ove nedelje smo popričali sa našom velikom zvezdom Anom Kokić. U njenom nastupu ćete moći da uživate u jednoj poznatoj kafani u Beogradu. Šta nam je još otkrila saznajte u nastavku. 

1. Da li ćemo imati prilike da Vas slušamo u prestonici tokom zimske sezone? 

Naravno, već sada u petak 05. oktobra nastupam u Tarapani i spremam puno iznenađenja za publiku. Mogu samo da kažem da sam zahvalna mojim Beograđanima koji me svaki put obraduju energijom i aplauzima na mojim nastupima. Zato sam za ovaj petak spremila poseban repertoar za najluđi provod i uživanje.

2. Da li planirate da obradujete svoje fanove novom pesmom?

Spremila sam nešto jako zanimljivo i emotivno, devojke će posebno uživati u novoj pesmi. S obzirom na to da je pesma "Karmin” koju su radili Rimski i Corona odlično prošla, opet sarađujemo na obostrano zadovoljstvo. I spot koji radi IDJ Videos biće spektakularan. 

3. Da li razmišljate o velikom koncertu u Beogradu? 

Jos uvek ne razmišljam o velikom koncertu u Beogradu, ali kod mene sve uvek ide spontano, pa tako može da se desi i organizacija koncerta. 

4. Koju pesmu sa svog repertoara izdvajate kao posebno dragu? 

Najdraža pesma koju pevam na svojim nastupima je "LJUBAVNA” od Parnog Valjka. Moj repertoar je raznolik, od starih pop-rock pesama preko modernog i komercijalnog zvuka do najlepših narodnih pesama. Dobar provod je zagarantovan. 

5. Koji trenutak u svojoj karijeri posebno pamtite? 

Trenutak koji ću sigurno pamtiti do kraja života je kada sam izdala svoj prvi album. Sa samo 23 godine sam se usudila da rizikujem i da se borim za svoje mesto u show biznisu, ali moram priznati da sam imala veliku podršku svojih kolega i saradnika koji su mi pomogli da ostvarim sve sto sam zamislila. Naravno, bez podrške porodice ne bih sada bila tu gde jesam. 

Dakle, sigurno se vidimo u petak 05. oktobra u kafani Tarapana. Koliko znamo već vlada ogromno interesovanje zato nemojte da čekate nego pozovite odmah naš call centar i rezervišite


Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari