adil gdeizaci 3

Njegove pesme bude posebnu emociju i ne može da prođe ni jedno veče provoda ukoliko se ne otpeva barem jedan njegov hit.

Ove nedelje smo porazgovarali sa Adilom

Tačno pre godinu dana fanovi su uživali na koncertu u Sava Centru, a gde ćete moći da ga čujete uživo u narednom periodu i da li ćete imati prilike da dočekate Novu godinu sa njim, pročitajte u nastavku.


1. Da li ćemo imati prilike da Vas slušamo u našoj prestonici tokom zimske sezone?


- Tokom zimske sezone nastupaću svakog meseca u nekom od klubova u Beogradu. Sledeće gostovanje je zakazano za 23. novembar u „Na vodi kafana".


2. Da li planirate da obradujete svoje fanove novom pesmom?


- Što se novih pesama tiče planiram uskoro da objavim novi album, tako da smo moji saradnici i ja već počeli da radimo na novim pesmama.


3. Koji trenutak u svojoj karijeri posebno pamtite?


Posebno pamtim kada sam pobedio na Grandovom festivalu 2012. godine sa pesmom „Laku noć".


4. Koju pesmu sa svog repertoara izdvajate kao posebnu dragu?


- Imam nekoliko omiljenih: Ne mogu bez tebe, Laku noć, Moje si nebo, Od usana do stopala, Maskenbal, Ljubi me po sećanju, Veruj u nas... Ima ih jako puno.


5. Da li možete da nam otkrijete gde ćete nastupati za doček?


- Za doček Nove godine nastupaću u Beču.

adil gdeizaci 2

Jedva čekamo da poslušamo Adilov novi album

Žao nam je što ove godine nećemo imati prilike da uživamo u njegovom nastupu za doček 2019. godine u Beogradu, ali verujemo da će napraviti sjajnu atmosferu u Beču. 

Ukoliko željno isčekujete da ga čujete uživo pozovite naš call centar i rezervišite svoje mesto za 23. novembar kada nastupa u Kafani na vodi.

Rezervacije na telefone 066/222-152

Komentari