jelena karleusa miligram marihuana2

Trendovi u muzici menjaju se kako vetar duva. Izvođači koji su dugo na sceni mogu da im se priklone ili da nastave da stvaraju hitove u svom prepoznatljivom maniru i stilu.

Sredine nema, a neki izvođači sjajno se snalaze u novim ulogama.

Pravi primer za to je ostvarenje nastalo iz udruženih snaga neobičnog trojca – pevačice Jelene Karleuše, grupe Miligram i repera Surreal-a.

Tvorac pesme "Marihuana” je Aleksandar Milić Mili, a njeni akteri sjajno su se snašli u novim ulogama.
Ovo je potpuno novi zvuk na našoj muzičkoj sceni, a ovaj naizgled nespojivi trio napravio je opštu pomamu na internetu i ostvarenje koje će verovatno ubrzo postati megahit na našim prostorima.

Osim inovativnog zvuka i vrhunskog spota, sve obožavaoce grupe Miligram iznenadio je novi izgled njenog frontmena. Mili je pustio bradu i promenio stil oblačenja, vešto se kamuflirajući u pripadnika mlađih generacija. Verovatno sa namerom da privuče mlađu publiku, obzirom na to da je i pesma u trendu koji je trenutno popularan među mladima. Pojavljuju stihovi "Ja ti dižem prosek, bebo", koje omladina već pevuši iako je pesma tek objavljena.

Kao i uvek, Jelena Karleuša izgleda odlično, a mnogi su pohvalili i njene veštine repovanja, koje do sada nikada nisu došle do izražaja.
Spekuliše se da li će se ova pesma naći na njenom repertoaru za novogodišnji doček, a da biste to saznali moraćete da budete na licu mesta.

Podsećamo da popularna pevačica peva na dva mesta za doček Nove godine – u hotelu Metropol i u klubu Kasina, a na vama je da odlučite koje vam se više sviđa.

Nema sumnje da će doček Nove 2019 godine sa Jelenom Karleušom biti spektakularan, kao što njeni nastupi uvek jesu, a ostalo je još vrlo malo vremena da obezbedite svoje mesto.

Ukoliko ste još uvek neodlučni i niste našli pogodno mesto za proslavu Nove godine, pogledajte ponudu svih novogodišnjih dočeka u Beogradu i sigurno ćete naći vrhunski provod baš po svojoj meri.Komentari