aca lukas jala brat buba koreli arena docek nove godine


Najpopularniji folker u Srbiji, Aca Lukas, priređuje pravi spektakl za doček Nove 2019. godine u Štark Areni.

Lukas ga najavljuje kao najbolju i najveću novogodišnju žurku na Balkanu, za koju možete odmah rezervisati karte, pozivom našeg call centra.

Vlasnik brojnih hitova „Voliš li me", „Kafana na Balkanu", „Zapišite mi broj", „Pao sam na dno", poznat je kao majstor dobrog provoda, a svi jedva čekaju njegove nastupe kako bi đuskali uz ove pesme.

Kako je Aca Lukas napunio Arenu čak pet puta do sad, što je regionalni rekord kada su u pitanju koncerti u arenama, verujemo da mu to ni sada neće biti problem.

Njegov neprikosnoven glas odzvanjaće Štark Arenom, koja će u novogodišnjoj noći eksplodirati uz kafanske numere, a atmosfera će se podići do usijanja kada mu se pridruže i reperi Jala Brat i Buba Corelli.

Biće to pravi vrtlog modernog i kafanskog, novog i starog, folk i pop ritma, što će ovu žurku učiniti jedinstvenom na ovim prostorima.

aca lukas docek nove godine u areni 1


Svi posetioci će u toj večeri, pored slušanja fantastične muzike, imati mogućnost da ispijaju najkvalitetnija alkoholna i bezalkoholna pića, koja će im dobro doći kada ih pogodi neka Lukasova pesma.

Kafane i diskoteke u kojima je do sada Aca Lukas organizovao nastupe, uglavnom su male da prime sve njegove fanove.

Štark Arena može da primi 20.000 ljudi, ali s obzirom na dosadašnje interesovanje ni sada neće biti mesta za sve.

Zato, ukoliko želite da provedete doček Nove godine u Areni, rezervišite što pre svoju ulaznicu pozivom na neki od sledećih brojeva:

  • 066/222-151
  • 066/222-152
  • 066/222-153
  • 066/222-154
  • 066/222-155

Ovde možete pogledati i kompletnu informaciju o nastupu Ace Lukasa za doček Nove 2019. godine.

aca lukas nova godina arena ulaznice prodaja karata

Komentari