Jedinstvena, beskompromisna, fantastična - tri su reči koje donekle mogu opisati našu najveću zvezdu pop muzike, Mariju Šerifović. Ove godine ona će svojim fenomenalnim nastupom obradovati sve goste prelepog Belexpo centra.

Svojim kvalitetom i profesionalnošću hotel Holliday Inn se dokazao i preuzeo jedno do vodećih mesta kada je ugostiteljstvo Beograda u pitanju. Ništa manje se ne očekuje ni od dočeka Nove godine. Tada još više do izražaja dolazi umeće dobro uigranog ugostiteljskog tima koji već godinama priprema žurke i proslave o kojima priča grad.

Kompletnu ponudu za ludu novogodišnju noć u Belexpo centru, u hotelu Holliday in možete pogledati OVDE.

marija serifovic docek nove godine 1

Ove godine, Belexpo centar ide i korak dalje i sprema pravu poslasticu za sve ljubitelje vrhunske muzike. Jedninstvena i neponovljiva Marija Šerifović učiniće da ovo bude Nova godina koju ćete pamtiti po najboljoj atmosferi, fenomenalnom provodu i vrhunskom uživanju.

 Svaki njen nastup predstavlja pravu eksploziju energije koji je prošaran naletima emocija i najiskrenijih osećanja, koja u svakom gostu bude najdirljivija sećanja. Ukoliko i vi želite da osetite tu posebnu čar i uživate svim čulima onda je ovo mesto koje ne smete da zaobiđete. 

Uz savršenu audio i vizelnu opremu ovo će biti noć za pamćenje. Svaki Marijin nastup je popunjen do poslednjeg mesta, zato ne čekajte predugo. Rezervišite i vi svoje mesto na vreme. Sigurni smo da će ovo biti veče koje ćete pamtiti po vrhunskom provodu i uživanju za sva čula. Čekamo vas na mestu gde snovi postaju stvarnost, u fenomenalnom hotelu Holliday Inn -Belexpo centru.

Komentari