Žudite za nezaboravnim provodom u čast dočeka Nove 2020. godine? Ukoliko zaista želite da osetite pravu novogodišnju čaroliju imamo idealno mesto za vas. Restoran Hollywood Ledine ove godine za svoje goste priprema pravi spektakl! 

Čim čujete dva imena, Darko Lazić i Dara Bubamara, znate da će biti lom! Od njih se ništa manje i ne očekuje, jer svi dobro znaju da su oni majstori da naprave žurke kakve se pamte i dugo se o njima priča.

Tako će biti i ovog 31. decembra u restoranu Hollywood Ledine, zato se što pre postarajte da obezbedite svoja mesta na vreme.

Za više informacija i detalje ponude pogledajte OVDE.

dara bubamara nova godina docek 2

I nisu samo fantastični izvođači ono što Hollywood Ledine izdvaja od svih drugih... Ekskluzivan enterijer, vrhunska usluga, pregršt najrazličitije hrane i pića samo su deo svega što vas očekuje ako se odlučite da ludu novogodišnju noć provedete u ovom restoranu. 

Izmešten od dosadne gradske buke i gužve ovaj restoran svojim gostima pruža priliku da uživaju svim čulima. Za sve goste obezbeđen je veliki parking tako da ćete biti u potpunosti opušteni. Ionako prelepa svečana sala restorana Hollywood Ledine u ovoj specijalnoj prilici postaje još lepša, a kvalitetan zvuk i osvetljenje celoj priči daju još veći sjaj. Iskusna ugostiteljska ekipa veoma dobro zna kako da zadovolji čak i one najzahtevnije goste. 

Ako želite da doživite neponovljivu atmosferu uz fantastičnog Darka Lazića i neprikosnovenu Daru Bubamaru vreme je da okupite društvo i rezervišete svoje mesto na vreme. Ovo je prilika da na jednom mestu čujete dvoje najboljih izvođača kod kojih je žurka za pamćenje zagarantovana. S obzirom da je broj gostiju ograničen, a interesovanje zaista veliko pozovite nas što pre. Čekamo vas na mestu najlepše novogodišnje čarolije, u restoranu Hollywood Ledine. 

Komentari