Nova godina je vreme kada želimo da iza sebe ostavimo sve neuspehe i promašaje i na velika vrata pustimo uspeh u naš život. Kada to uradite u najveselijem društvu, u restoranu ispunjenim luksuzom i elegancijom onda će sigurno predstojeća godina biti uspešna i blistava.

Jedno takvo veče, pruža vam fenomenalni restoran Stadion Hall Voždovac u kojem ćete imati priliku da uživate u nastupu neprevaziđenog Đanija i njegove mlade koleginice atraktivne Adreane Čekić. Svečana sala restorana Stadion Hall važi za jednu od najelegantnijih u gradu, a za doček se u njoj sprema pravi spektakl. Sjajni ukrasi, kvalitetan zvuk i vrhunska usluga profesionalnog osoblja čine ovaj restoran najboljim izborom za sve one koji ne žele da prave kompromise.

Ukoliko ste i vi jedan od njih više informacija i detalje ponude pogledajte OVDE.

djani nova godina 1

Osim fenomenalne atmosfere, za koju su zaduženi Đani i Adreana, dobro poznati domaćoj publici kao pravi veseljaci i umetnici koji svoje goste dovode do potpunog ludila, restoran Stadion Hall vam pruža priliku da sa poslednjeg sprata shopping mola Stadion Voždovac posmatrate Beograd u najlepšoj novogodišnjoj noći. I kad sat otkuca ponoć pripremite se za posmatranje fantastičnog vatrometa i grada okupanog u hiljadu najsvetlijih iskrica. Zaželite najiskrenije želje, čvrsto zagrlite svoje najdraže i prepustite se da vas nosi novogodišnja čarolija. Uz najbolje društvo ovo će biti noć za pamćenje. 

Pripreme za dočel Nove godine su uveliko u toku, sjajan provod počinje 31. decembra od 21h.  Potrudite se da i vi na vreme obezbedite svoje mesto. Restoran Stadion Hall vam pruža priliku da uživate, provedete se kao nikad do sada. Rezervacije su obavezne, zato nas što pre pozovite. 

Kompletnu ponudu za doček Nove 2020. godine pogledajte OVDE.

Komentari