Event centar Pjević već je svima dobro poznat po vrhunskom provodu i odličnom muzičkom programu kada je proslava Nove godine u pitanju. 

Ove godine, u njemu nastupa čovek koji žari i pali scenama širom Evrope i svojom neverovatnom energijom pravi žurke kakve se dugo pamte. Čuveni Aca Lukas, ove godine nastupa u prelepom Event Centru Pjević, koji se nalazi nadomak Zlatibora.

Njegova prelepa svečana sala može da primi oko 1150 zvanica, a za sve goste obezbeđen je parking, koji je uređen i obeležen tako da nećete morati da brinete o svom automobilu. Event Centar Pjević odlučio je da ode i korak dalje, pa je svoju svečanu salu obukao u pravo novogodišnje ruho, tako da će gosti imati neizbrisiv osećaj da su deo najlepše praznične čarolije.

Ukoliko želite da se bolje upoznate sa kompletnom ponudom to možete učiniti OVDE.

aca lukas docek nove godine u areni 1

Osim ukrasa, fantastičnog osvetljenja i ozvučenja, ovaj restoran se može pohvaliti i vrhunskom uslugom, profesionalnim osobljem koje je tu da ispuni sve vaše želje i potrebe.

Uz fantastičnog Acu Lukasa sigurni smo da ćete se provesti kao nikada do sad. Uz pregršt domaćih hitova i veselo društvo koje očekuje samo najbolji provod ovo će biti luda noć za pamćenje. 

Ipak, broj mesta je ograničen, a mnogo je onih koji žele da čuju Lukasa i uživaju u najveselijoj novogodišnjoj žurci. Zato se organizujte što pre i rezervišite svoje mesto na vreme. Ovo je noć koju ćete pamtiti i prepričavati mnogo narednih Novih godina.

Ukoliko ipak želite da Novu godinu dočekate u Beogradu kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Komentari