Nesavladiva energija, mnogo pozitivnog raspoloženja i najbolja muzika očekuju vas ovog 31.decembra u vašem omiljenom hotelu Hyatt Regency u Beogradu. 

Već dugi niz godina on predstavlja najluksuznije i najelegantnije mesto na kojem možete uploviti u prvi dan Nove 2020. godine. Za vrhunski provod pobrinuće se čuvena DIVA JELENA KRALEUŠA koja vrlo dobro zna kako da pripredi pravi spektakl i ispuni sva vaša očekivanja.

jelena karleusa nova godina 2

Svi oni koji žele da na velika vrata isprate staru i na spektakularana način dočekaju Novu godinu znaju da je jedini pravi način da to učine u prelepoj kristalnoj dvorani hotela Hyatt u najlepšem i najveselijem društvu. 

Ukoliko želite da se detaljno informišete o ponudi i svemu što vas očekuje ove noći to možete učiniti OVDE.

Prestiž i luksuz koji hotel Hyatt može da vam pruži zaista su posebni, baš kao i luda novogodinšnja noć koja je pred nama. I to nije sve, jedna od najtraženijih ličnosti sa domaće muzičke scene, čuvena Jelena Karleuša napraviće takav šou da ćete uživati svim čulima.

Osim fenomenalnog provoda prelepi hotel Hyatt vam pruža i vrhunsku uslugu i ambijent na kojem mu mogu pozavideti poznati svetski hoteli i restorani. Njegova kristalna dvorana dobija još lepši izgled i svoje goste dočekuje u svečanom ruhu što je čini još lepšom i prijatnijom za ovu ludu novogodišnju proslavu. 

Specijalno osvetljenje i ozvučenje učiniće da vaš doček Nove 2020. godine bude iskustvo koje se ne zaboravlja. Obradujte voljenu osobu ili porodicu, povedite je u hotel Hyatt, jer je to jedini pravi način da u velikom stilu ispratite staru i dočekate Novu godinu. Broj mesta je ograničen, a interesovanje veliko, zato ne čekajte predugo, već što pre rezervišite svoje mesto na vreme.

Komentari