Severina

Jedna od najomiljenijih pevačica sa domaće estrade, čuvena Severina odlučila je da obraduje sve svoje obožavaoce i priredi neverovatnu žurku za DOČEK Nove 2020. godine u Belexpocentru - Hotel Holliday Inn.

Severina je jedna od retkih veoma smelih i odvažnih pevačica koje pomeraju granice dobrog provoda i svojom energijom prave atmosferu za pamćenje. Ne sumnjamo da će tako biti i ovog 31. decembra kada ćete imati prilike da je čujete u jednom od najlepših hotela u Beogradu - hotelu Holiday Inn.

Uz Severinu ovaj doček će biti nešto najbolje što možete i da zamislite kada je doček Nove godine u pitanju. Svojom energijom, odličnim pevanjem i šarmom učiniće da ova noć bude jedna od najboljih u vašem životu. Zakoračite sigurnim koracima u godinu koja je pred vama, opustite se i uživajte u svakom trenutku provedenom u prelepom Belexpo centru.

Osim svojih numera, Severina će u ovoj posebnoj noći izvoditi i najpoznatije hitove svojih kolega i koleginica. Upravo to je garancija da ćete uživati svim čulima. Osim odlične muzike tu je i profesionalno osoblje, širok asortiman pića i najukusnije hrane koji će doprineti da se osećate jednom rečju FENOMENALNO.

Prelepa prostrana dvorana hotela Holiday Inn - Belexpocentar može se pohvaliti velikm prostorom od oko 2500 kvadrata, što ga čini jednim od najvećih prostora za doček Nove godine. Ipak, atraktivnost čuvene Severine čini da i ovo bude mali prostor u odnosu na to koliko ljudi želi da uživa u njenom nastupu. Zato je najbolje da na vreme rezervišete svoje mesto.

Ukoliko ipak želite nešto drugačije kompletnu ponud za doček Nove 2020. godine možete potražiti na Gdeizaći.com i veoma brzo i lako obezbediti mesta za vas i vaše prijatelje s kojima želite da provedete ludu novogodišnju noć.

Komentari