ceca docek nove godine

Najveća zvezda domaće muzičke scene, čuvena Ceca Ražnatović za Doček Nove godine nastupa u hotelu Majdan. Kompletnu ponudu za doček u hotelu Majdan možete pogledati OVDE.

Ceca je definitivno jedna od naših najpoznatijih i najtraženijih estradnih ličnosti, koja je svojim dugogodišnjim radom i trudom uspela da se probije i postane broj jedan kad je folk muzika u pitanju. Svaki njen nastup je fantastičan, a svojom pozitivnom energijom pravi žurke koje se dugo pamte.

I ovog 31. decembra imate priliku da uživate u njenom nastupu, koji će obeležiti kraj stare i početak Nove 2020. godine, u jednom od najlepšh restorana u Beogradu, restoranu Majdan.

Mnogo godina unazad ona je nastupala na najvećim gradskim trgovima, ali ove godine je odlučila da usreći brojne obožavaoce i pokloni im najbolji dar za Novu godinu, svoj živi nastup.

Ceca je prava legenda domaće muzičke scene, njene pesme žive već nekoliko decenija, a na proslavi u hotelu Majdan će osim svojih najvećih hitova izvoditi i najpopularije pesme svojih kolega. S obzirom na to da je već godinama jedna od najtraženijih imena na domaćoj estradi, sigurni smo da će svoju energiju preneti i na publiku u hotelu Majdan, pa će ovo biti zaista noć za pamćenje.

Ukoliko želite da u velikom stilu dočekate Novu godinu, hotel Majdan je mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Vrhunska usluga, najbolji izbor hrane i pića, kao i odličan muzički program samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se opredelite da baš u njemu provedete tu čarobnu novogodišnju noć.

Hotel Majdan je jedno zaista posebno mesto na ugostiteljskoj sceni Beograda. Smešten na samom ulasku u grad, ovaj moderni hotel svojim gostima nudi udobnost i profesinalnu uslugu. Upravo zbog toga on treba da bude i vaš izbor kad je doček Nove godine u pitanju. Ukoliko želite da uživate svim čulima, požurite, rezervišite svoje mesto na vreme.

Osim hotela Majdan, u Beogradu postoji još mnogo atraktivnih mesta koja obećavaju ludi provod u novogodišnjoj noći. Sve ponude za doček Nove godine u Beogradu pogledajte OVDE.

Komentari