kija kockar

Kija Kockar u julu je obradovala fanove svojim muzičkim prvencem.
Njena prva pesma „Ne vraćam se na staro", koju je objavila u saradnji sa Ministarkama, obeležila je ovo leto i bila je neizbežan deo muzičkog repertora svih klubova i kafana.

Iako su mnogi sumnjali u njene pevačke mogućnosti, izgleda da je Kija napravila pravi potez kada je odlučila da upliva u muzičke vode. Njena prva pesma postala je pravi letnji hit, a sa grupom Ministarke skoro svaku noć nastupa širom Srbije i regiona. Svi jedva čekaju njihove nastupe jer za čas naprave usijanu atmosferu i lud provod koji traje sve do zore.
Tako je bilo i na njihovom nastupu na splavu Port, a kakva je to žurka bila možete pogledati ovde.

kija kockar 1

Nema sumnje da je Kija nova sjajna zvezda naše muzičke scene, a ona sada ima novo iznenađenje za sve obožavaoce

Novu pesmu! 

Kija Kockar prema svim pokazateljima se uspešno snalazi u novoj ulozi, a to možemo da zaključimo i na osnovu njene nove pesme „Potpis". 

Ako je sudeći po njenoj predhodnoj pesmi koja je oborila sve rekorde slušanosti, izgleda da će i jesen proći u pevušenju Kijinih stihova.

Bliži nam se zimska sezona, a mi verujemo da ćemo imati prilike da je čujemo ponovo u nekom od prestoničkih lokala. Zato, pratite nas idalje da bi ste mogli na vreme da rezervišete svoje mesto i uživo poslušate novi hit Kije Kockar. 

Komentari