splav restoran amsterdam specijalna meni ponuda

Splav restoran Amsterdam jedan je od najlepših restorana u Beogradu.

Smešten je na Zemunskom keju, a gostima je naročito privlačan zbog odlične hrane i pića, ali i romantičnog pogleda na Dunav.

Pošto osoblje restorana vodi računa da njihovim stalnim gostima ne dosade sa jednim te istim menijem, podložni su promenama i iznenađenjima.

U četvrtak, 6. decembra od 20 časova, oni će gostima pružiti priliku da probaju interesantne specijalitete u okviru degustacionog menija, koji će biti pripremljen od strane kulinarskih stručnjaka ovog restorana.

Gosti će moći da uživaju u krem supi od čičoka sa uljem tartufa, štapićima sa maslinama i ajoli dipom i hrskavim pačijim konfitom sa vijetnamskom salatom.

Za one koji uživaju u mesu, pored štapića sa maslinama i ajoli dipom, biće poslužena jagnjeća čorba i hajdučki ražnjić sa tri mesa.

U okviru oba menija biće pripremljena čokoladna torta sa lešnicima.

Ono što je takođe veoma primamljivo u ovom meniju su i povoljne cene, te će za meni sa mesom gosti izdvojiti 990 dinara, dok će za meni bez mesa platiti samo 1.190 dinara.

Dobroj atmosferi doprineće dve gitare koje će do ponoći svirati hitove ex-yu, pop i narodne muzike.

Sve su ovo razlozi zbog kojih treba u četvrtak da odete na splav restoran Amsterdam, i prepustite se uživanju u odličnoj muzici i još boljoj hrani.

Takođe, ukoliko razmišljate gde ćete provesti novogodišnje veče, pogledajte ponudu splava Amsterdam za doček Nove 2019. godine!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari