djani nova godina 1

Đani za DOČEK Nove 2019. godine nastupa u hotelu Majdan.

Već decenijama, popularni pevač Đani vlada muzičkom scenom našeg regiona, pa i šire.
Poznat je po svom izvanrednom glasu i pesmama koje gađaju pravo u srce. Kada se popije čašica više, proslavlja neki bitan događaj ili samo uživa u noćnom životu Beograda, njegovi hitovi su tu da dodatno usijaju atmosferu.

Svaki pevač na svom nastupu otpeva barem nekoliko njegovih numera, koji su nezaobilazni deo svačijeg muzičkog repretoara.

Ljudi ga stvarno iskreno obožavaju i vole njegove pesme, a kaže se i da bez Đanija nema dobre žurke.

Zbog toga su svi oduševljeni što će za doček Nove 2019. godine gostovati u hotelu Majdan.
Društvo će mu praviti još jedno kultno ime estrade – pevačica Jana, pa uopšte nije začuđujuće zašto se za ovaj događaj traži karta više.

Nema sumnje da će ovo biti najluđa novogodišnja proslava sa garantovano dobrim provodom, koji će trajati do jutra. Kada se ova dva pevačka titana sastanu, ispunjeni su svi preduslovi za vrhunsku žurku.

Još kad se na to doda vrhunski ambijent, besprekorna usluga, neograničena konzumacija odabranih pića i izvrsni gurmanski specijaliteti hotela Majdan, sasvim je sigurno da je na pomolu spektakularan i jedinstven doček.

Za ovo nezaboravno veče vlada veliko interesovanje i samo je još par mesta ostalo slobodno. Zato pogledajte novogodišnju ponudu na sajtu „Gdeizaći.com" i požurite da rezervišite vaše mesto u ekskluzivnom hotelu Majdan.

Komentari