dj piero pirupa u klubu hype

Popularni DJ Piero Pirupa poznat je široj javnosti kao jedan od najcenjenijih DJ-eva u Italiji, a ovog petka, 7. decembra, on će nastupiti u klubu Hype, gde će napraviti žurku za pamćenje.

Ovaj talentovani DJ i producent već 10 godina postoji na italijanskoj DJ sceni, a poslednjih godina se posebno izdigao iznad svojih kolega, kada su njegove numere postigle ogromnu popularnost.

Nekoliko godina njegove pesme su zauzimale vodeće mesto na listi Beatport-a. 

U 2009. godini je najtraženija bila njegova numera "Sveet Devil", "Get Funki" u 2010, a "Parti Non Stop" u 2012. godini.

Remiksovao je mnoge velike umetnike, a njegove numere se nalaze i na setovima velikih DJ imena poput Luciana, Carl Coxa, Richie Havtina, Paul Van Dika, Loco Dica, Marca Carola i drugih.

Koliko je popularan, govori i to da je jednom prilikom Pete Ton, planetarna DJ zvezda, rekao za Pirupu da svi koji vole house i techno muziku, moraju obožavati i njega i dodao da je Pirupa jedan od njegovih omiljenih italijaskih DJ-eva i producenata.

Zajedno sa Pirupom će ovog petka nastupiti i rezident DJ kluba Nexie, a da se njegove žurke ne zovu slučajno Party Non Stop dokazaće nam upravo na nastupu u klubu Hype.

Ukoliko i vi želite da budete deo najbolje žurke u gradu i da uživate uz house i techno muziku, rezervišite što pre svoje mesto!

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari