Nakon duge pauze, svi koji su željni najboljeg provoda ponovo imaju razlog za radovanje.

Konačno možemo da podignemo čaše i nazdravimo povratku svih onih stvari koje čine neizostavni deo beogradske ugostiteljske scene.

Poznati beogradski splavovi Lasta, Leto, Tag, Port, Kartel i River ovog vikenda otvaraju svoja vrata i pozivaju vas da dođete i uživate kao nikad do sada.

splav lasta 51

Raznovrsni muzički program i najjača gradska ekipa definitivno predstavljaju dobitnu kombinaciju kada je ludi noćni provod Beograda u pitanju.

Ukoliko volite strane izvođače i vibe koji šalju popularni Dj majstori pravo mesto za vas su splavovi Lasta i Leto. Za one koji su više za domaći zvuk i nastupe velikih domaćih zvezda idealni su splavovi Tag, Kartel i River.

river kul

Ukoliko ste i vi jedva čekali da se opustite, uživate u omiljenoj muzici, đuskate do ranih jutarnjih sati, onda je pravo vreme da okupite ekipu i krenete put najboljeg provoda u našem gradu.

Jedinstveni ambijent, odlično ozvučenje i najlepše devojke zaštitni su znak ovih beogradskih splavova. Na vama je samo da dođete, za sve ostalo će se pobrinuti ekipa koja dobro zna put do zvezda.

Čekamo vas. Neka ova sezona bude ona koju ćete pamtiti do kraja života.

Rezervacije su neophodne, zato nas pozovite.

Komentari