nemanja staletovic aleksandra marjanovic tarapana

Nova godina je tik pred vratima, a praznična euforija u vazduhu je gotovo opipljiva.

Svi jedva čekaju 31. decembar i doček Nove 2019. godine, a nadamo se da ste izabrali pravo mesto gde ćete ga provesti. Ako ste se odlučili za klub kafanu Tarapanu, napravili ste savršen izbor.

Ovo je jedan od najpopularnijih i najposećenijih lokala za noćni život u Beogradu, koji je postao sinonim za fenomenalan provod sa vrhunskom atmosferom.

Ovde gostuju samo najbolji izvođači, a za fantastičnu žurku 31. decembra biće zaduženi Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović. Ovaj sjajni pevački dvojac redovno nastupa u Tarapani, a gosti ih prosto obožavaju.

Kad god oni nastupaju znate da će biti nezaboravan provod jer uvek dovedu atmosferu do usijanja. Tako će biti i u novogodišnjoj večeri, a ovaj doček ostaće vam dugo u sećanju kao najlepša uspomena.

Doček Nove 2019. godine u Tarapani predstavlja kulminaciju novogodišnjeg maratona koji ovaj klub organizuje, pa se spremite za noć prepunu uzbuđenja, veselja i pesme.

Prema našim informacijama ostalo je još svega par slobodnih karata za DOČEK Nove godine u klubu kafani Tarapana pa vam zbog toga savetujemo da pozovete naš call centar i rezervišete karte što pre!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari