klub restoran komitet

U subotu, 3. oktobra, otvoren je klub restoran Komitet Beton hala, mesto gde gosti mogu da uživaju u izvrsnim gurmanskim specijalitetima i dobrom provodu uz nastupe najboljih izvođača. 

Nažalost, veče otvaranja nije prošlo kako je planirano pošto se desila velika neprijatnost kada su nepoznata lica upala u lokal sa palicama i počeli da lome inventar. 

Štampane novine i online portali preneli su vest o ovom događaju na njima svojstven način - ekstremno preuveličano i većinski neistinito, pozivajući se na izjave „anonimnih gostiju koji su bili na licu mesta".

Zbog netačnih medijskih naslova, koji služe samo za privlačenje čitaoca i mamljenje klikova, klub Komitet osetio je potrebu da razjasni situaciju i izda zvanično saopštenje o nemilom događaju koje vam prenosimo u celosti:

- Prvobitni stav kluba „Komitet" nije podrazumevao obraćanje javnosti na ovakav način, ali se posle raznih dezinformacija koje su dospele u medije, on promenio. Za početak, neprijatne scene se jesu dogodile u subotu u ponoć. Ovom prilikom se izvinjavamo gostima koji su bili primorani da gledaju sve to, i da na neki način budu prisutni kao očevici, a ne kao žrtve nasilja kako su neki štampani mediji preneli. Klub nije, razoren, nije demoliran. Lokal je posle manjih intervencija doveden u prvobitno stanje, što znači da je spreman za dalji rad.
Klub „Komitet" nema apsolutno nikakve veze sa pomenutim sukobom, menadžment novootvorenog lokala je takav da on garantuje miran rad, a sigurni smo da će u narednim nedeljema i mesecima potvrditi da je neprijatna scena u subotu bila samo izuzetak, a ne pravilo. I za kraj, klub „Komitet" otvoren je sa ciljem da Beogradu u njegovim gostima pruži kvalitetnu kulinarsku uslugu i pozitivnu atmosferu koja podrazumeva nastupe poznatih muzičara i bendova iz zemlje i regiona. U tom maniru će Komitet i nastaviti da radi, a o narednim gostovanjima javnost će biti na vreme obaveštena. Menadžment kluba „Komitet" - obaveštenje je koje je objavljeno na zvaničnoj Instagram stranici ovog kluba.

Koji god da je razlog za ovaj sraman čin, klub Komitet nastavlja svoje poslovanje u istom maniru, obezbeđujući svojim gostima sjajan provod uz inovativne kulinarske specijalitete. 

Tako vas u petak očekuje jedan od najboljih bendova regionalne muzičke scene - OK bend, uz koji je vrhunska atmosfera zagarantovana.

Subota u klubu Komitet takođe će biti vrlo zabavna, a ako želite da saznate ko će biti zadužen za muzički program moraćete da rezervišete svoje mesto i otkrijete sami pošto će nastupati Gost Iznenađenja.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari