kafana tri promila 06

Zemunska kafana Tri promila otvara vam vrata četvrtkom i dočekuje vas u veseloj, toploj i prijatnoj amtosferi, uz stare hitove, kafanske klasike, koji pevaju Petar Krulj i Lidija Dimitrijević.

Ako vam je potreban kafanski provod, na onaj stari dobri, autentični način, ako volite ne tako bučnu i glasnu, nego tišu, prijatniju i intimniju, toplu i blisku atmosferu, onda obavezno dođite u ovu zemunsku kafanu.

Tu ćete pronaći sve to što volite i što tražite od jednog savršenog kafanskog izlaska, osetićete toplinu i mir, to neko osećanje kao da ste ponovo došli domu, kao da ste se vratili kući, kao da ste pronašli sebe.

A još kad Petar i Lidija svojim umilnim glasovima zapevaju sve one najveće, stare dobre omiljene pesme i pogode vas tamo u dušu, u nadjublja osećanja i razbuktaju i rasplamsaju raspoloženje, pa naprosto, taj ugođaj i trenutci četvrtkom se ne propuštaju.

Petak je rezervisan za druženje sa Pinkovim zvezdama. Zabavljaju vas Nikola Petković i Teodora Toković, a subotom vas očekuju Petar Krulj i Nevena Cevap.

Četvrtkom uz stare hitove, a petkom uz Pinkove zvezde i subotom uz takođe, sjajne pevače, sve tri noći vesela, prijatna i odlična kafanska atmosfera.

Zato, za izlazak birajte kafanu Tri promila.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari