tarapana viki miljkovic

Kafana klub Tarapana je i ove jesen/zima sezone nezaobilazno mesto na gradskoj mapi najboljih dešavanja, gostovanja i najluđe zabave.

Svi koji od izlaska očekujete samo najbolje, uvek uzavrelu, savršenu atmosferu, nastupe najboljih pevača, besprekorni ugođaj i uslugu, ne propuštate noći u "Tarapani".

#provod počinje sredom i to uz najveće estradne zvezde

Sreda je rezervisana za nastupe nekih od njavećih zvezda sa estrade. Do sada su ovuda prodefilovale Ivana Selakov, Aleksandra Prijović, Katarina Grujić, Inidra i mnoge druge, a ove srede došao je red i na sjajnu Viki Miljković.

Viki je velika i iskusna pevačica, koja iza sebe ima dugu i respektabilnu karijeru i hitove koji su je vinuli u sam vrh estrade i gde god nastupa uvek napravi odličnu, ludu i veselu, jednom rečju, savršenu atmosferu.

Tako će biti i ove srede, obećava odličan nastup i repertoar, pevaće sve pesme, koje će vas baciti u sevdah, podići temperaturu i rasplamsati raspoloženje.

Ne propustite još jednu najbolju sredu u gradu, u kafani klubu Tarapana uz nastup Viki Miljković.

U petak se luda žurka nastavlja uz velikog umetnika sa gradske scene Mišu Lagunu, kome će se pridružiti sjajna Milena Ćeranić.

Subotom dobro praše Paparazzo bend, a nedelja je rezervisana za famozno JetSet veče uz najveće folk pop hitove.

I ove sezone, sa "Tarapanom" nikad nema greške!

Vidimo se!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari