badric nina naslovna

Pop diva i kraljica muzičke scene, Nina Badrić je sjajnim višečasovnim nastupom na splavU Port, u okviru Koncertnih večeri, koje vas očekuju svake srede, oduševila sve goste, napravila odličnu atmosferu i poklonila im nezaboravno letnje veče na reci.

Nina nije skrivala uzbuđenje što nastupa pred našom publikom, koja ju je okupljena u ogromnom broju na splavu Port, koji je inače, bio premali da primi sve njene obožavatelje, to je inače, i čar nastupa velikih zvezda na malom mestu, morate na vreme rezervisati mesto i posle uživati u toj jedinstvenoj čaroliji, kada najveće zvezde pevaju samo za vas.

Pevačica se pojavila u ležernoj letnjoj beloj kombinaciji,

badric n

a gosti i fanovi su je pozdravili sa oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom, pevajući celu noć na sav glas sve svoje omiljene pesme, najveće hitive ove pevačice.

A pop himne su se ređale jedna za drugom, kako one nešto starije pesme, tako i novije: Ako kažeš da me ne voliš, Čarobno jutro, Da se opet tebi vratim, Dat će nam Bog, Dodiri od stakla, Ja za ljubav neću moliti... itd.

Uz koje se atmosfera ozbiljno zagrejavala.

atmosfera badric nina

Više fotografija koje će vam dočarati atmosferu uz Ninu Badrić možete pogledati ovde.

Vikendom se luda letnja, uzavrela atmosfera nastavlja uz dobro poznate pevače, petkom uz Magla bend, a subotom uz Olivera Stoiljkovića.

I zato, ne propustite još jedan savršeni letnji vikend na svom omiljenom mestu ovog leta, splavu Port!

Vidimo se na reci!

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari