terassa 8

I ove nedelje, skoro pa svako veče u klubu Terassa Lounge, smeštenom u autentičnom ambijentu drevne tvrđave, pod vedrim nebom, očekuju vas najbolje klupske žurke ovog leta u gradu.

Utorak je rezerervisan Hot Pot i sledeće disk džokeje za miks pultom: Nemax Jackmill, Kristijan Petrovski, Tumalon, Phill & Dansmore.

Četvrtkom vas očekuje R`n`B - Thursday`s Deligh.

terassa 39

Žurka petkom pod nazivom Dirty Disco Friday, donosi vrele letnje, prljavo plesne ritmove u izboru vrsnog dj-s tandema, rezidenata petka, Gorana Strčević & Ike.

terassa 56

Subotnja letnje razigrana atmosfera Trust Me You Can Dance, nastavlja se uz razmrdavajući, plesni i energični muzički izbor Miloša Starčevića, Marcoo & Oysha.

terassa 36

Nedeljom popodne možete se rashladiti, opustiti i uživati uz jedan od najlepših pogleda na zalazak sunca u našem gradu, koji se pruža iz ovog kluba, smeštenog na Kalemegdanu, kao i uz odličnu muziku, u izboru Miloša Starčevića & La Costa.

Ovog leta u našem gradu, destinacija koja se ne zaobilazi, kada je reč o urbanom klupskom zvuku, odličnom provodu i veseloj, uzavreloj letnjoj atmosferi je definitivno klub Terassa.

Ako do sada kojim slučajem niste još uvek bili ovde, onda prepopuručujemo da to što pre uradite.

Birajte između najboljih letnjih žirki na otvorenom, pod vedrim gradskim nebom ili pak nedeljni matine uz jedan od najlepših pogleda na zalazak sunca, koji se pruža sa Kališa.

Ove sezone, kub Terassa nezaobilazno je mesto za najbolju letnju zabavu i provod.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari