Beograd je godinama unazad poznat kao prestonica dobre zabave i ludog noćnog provoda.

Gotovo svake večeri on pruža priliku da osetite najbolju zabavu i uživate u omiljenoj pop i narodnoj muzici. 

Trend stare srpske kafane postao je brend, koji se i danas s velikom pažnjom čuva i čini neizostavni deo kulture, tradicije, ali i modernog doba Srbije.

sipaj salvete

Idući u korak s vremenom, Beograd je nekadašnje stare kafane zamenio nekim novim, savremenim koje privlače veliki broj kako domaćih tako i stranih gostiju. 

Oni u potrazi za nekim novim izazovima i avanturama dolaze u moderne beogradske kafane, gde ih čeka neviđen provod i đuskanje do zore.

Beogradska ugostiteljska scena je veoma bogata, a mi smo za vas izdvojili samo najbolje kafane u Beogradu.


KLUB KAFANA TARAPANA

Klub kafana Tarapana predstavlja mesto gde caruje najbolji kafanski provod. Da bi ispunila zahteve i želje svih onih koji su željni najbolje muzike i vrhunskog provoda kafana Tarapana je napravila koncept koji je savršen spoj stare srpske kafane i modernih klubova. 

Smeštena u samom srcu grada, u Ulici Kneza Miloša 9, ova kafana svakog vikenda na svoju scenu dovodi samo najpoznatije domaće zvezde poput Ace Lukasa, Slobe Radanovića, Slađe Allegro, Darka Lazića, Mie Borisavljević i mnogih drugih poznatih pevača.

tarapana djani

Njegov enterijer je moderan, a raspored u kafani je takav da gde god da se smestite bićete u centru zbivanja. Po uzoru na poznate evropske klubove kafana klub Tarapana je svoj fantastični prostor opremila vrhunskim osvetljenjem i ozvučenjem, što klub čini prepoznatljivim i posebnim. 

U njoj možete sresti mlade ljude iz čitave Srbije, ali i iz drugih okolinih zemalja. U njoj provod traje od 22.30h sve do 3.30 nakon ponoći. Uz najveće hitove, najlepše devojke i mnogo pozitivne atmosfere svaka noć provedena u Tarapani je noć za pamćenje.

tarapana masaaa

Ukoliko i vi želite da budete deo ludog provoda u klubu kafani Tarapana potrebno je da na vreme rezervišete svoja mesta.

 

SPLAV KAFANA UZBUNA

Leto u Beogradu može da bude veoma uzbudljivo, naročito ako pronađete način da se zabavite i maksimalno uživate. 

U tome vam može pomoći veoma popularni beogradski splav kafana Uzbuna, koji već godinama unazad mladim ljudima pruža priliku da se ludo zabave u vrelim letnjim noćima. 

Spoj odličnog kafanskog provoda i reke je nešto najbolje što možete da zamislite. Ovaj splav smešten je upravo na takvom mestu, u epicentru ludog noćnog života, na mestu gde se spajaju dve reke, Sava i Dunav, čuvenom beogradskom Ušću.

uzbuna guzvancija1

I kao što iz njegovog naziva možete da naslutite reč je o mestu na kojem se pomeraju granice najboljeg provoda u gradu. Vrhunski izvođači i najpoznatiji bendovi sa domaće pop i narodne scene stalni su gosti Uzbune. Na njemu se uživa, đuska i peva sve do ranih jutarnjih sati. 

Uz odličnu rasvetu i ozvučenje svaka poseta ovom splavu je prava noćna avantura. Ovde možete upoznati najlepđe devojke, opustiti se i uživati. Enterijer splava Uzbuna je takav da ćete se osećati kao da ste otišli u neku od starih dobrih beogradskih kafana. 

uzbuna masa1

Emocije koje ćete osetiti kad ugledate stolove prekrivene kariranim stoljnjacima, mnogo detalja od drveta i drugih prirodnih materijala, učiniće da se osećate sjajno.

Ukoliko volite ludi kafanski provod splav kafana Uzbuna je definitivno mesto koje obavezno morate da posetite. Rezervišite svoje mesto i budite u epicentru najboljeg provoda koji Beograd može da vam ponudi.

 

NA VODI KAFANA

Na vodi kafana predstavlja jedno od najboljih mesta za ludi noćni provod u Beogradu. Za razliku od splavova koji obično leti zatvaraju svoja vrata i čekaju toplije dane da se ponovo uključe u trku za najjače žurke u gradu.

Na vodi kafana svoj život nastavlja i u hladnim zimskim danima. S obzirom da je u uređenje i odlično grejanje kafane uloženo mnogo, ona sada svoje goste dočekuje u toplom ambijentu, sa odličnom atmosferom i nastupima vrhunskih izvođača. 

na vodi kafana djuskanje

Neka od najpoznatijih imena poput Peđe Medenice, Dare Bubamare, Dejana Matića i drugih poznatih bendova redovni su gosti ove popularne beogradske kafane.

Enterijer kafane Na vodi će vas vratiti u prošlost i udahnuti vam duh dobro poznate stare srpske kafane. Crveni karirani stoljnjaci samo su deo čitavog ambijenta, a ljubazno osoblje je tu da vas ugosti i učini vam svaku posetu zaista sjajnim iskustvom. 

navodikafana lepedevojke

Za vrhunski provod vam ne treba ništa osim vašeg omiljenog društva. Uz najpopularniju muziku đuskanje do zore i najbolje raspoloženje su zagrantovani. U kafani Na vodi provod počinje oko 23 sata i traje sve do prvih jutrarnjih časova. Zaboravite na vreme. Opustite se i uživajte.

Rezervacije za ovu kafanu su obavezne, a mi smo tu da vam obezbedimo najbolja mesta. Pozovite nas i provedite se kao nikad do sada u vašoj i našoj Na vodi kafani.


KAFANA ONA MOJA

Beograd je grad koji gotovo svake noći živi punim plućima. U hladnim zimskim noćima istinski ljubitelji kafane i boemskog života za provod biraju svima poznate čuvene srpske kafane. 

Jedna od njih je i kafana Ona moja, koja svim ljubiteljima domaće pop i narodne muzike pruža priliku za uživanje i druženje do kasnih jutarnjih sati. U njoj ćete se osećati prijatno kao kod kuće, jer uigrani tim ove kafane vrlo dobro zna kako da gostima uvek pruži za užitak više nego u drugim beogradskim kafanama. 

ona moja atmosfera

U njoj je atmosfera uvek vrela, jer se na njenoj sceni svake noći smenjuju neka od najpoznatijih imena sa domaće muzičke scene.

Ova beograska kafana je mesto kao stvoreno za sve one koji svoja osećanja ne prepuštaju slučaju. U njoj ćete imati priliku da upoznate najlepše devojke i uživate u pažnji pravih džentlmena. 

ona moja atmosfera devojke

Bilo da ste tužni, srećni ili imate neki poseban razlog za slavlje u kafani Ona moja ćete sigurno pronaći sve što vam treba. Na repertoaru se nalaze osim popularnih hitova i sve one numere koje su postale neizostavni deo svakog izlaska, ali i hitovi koji nemaju rok trajanja.

U kafani Ona moja stvaraju se uspomene za pamćenje. Ukoliko želite da stvorite svoje ne čekajte predugo, već što pre rezervišite svoje mesto. Čekamo vas na mestu u kojem vrhunski provod nikad ne jenjava, u kafani Ona moja.

 

GRADSKA KAFANA

Ako volite živu svirku, najpopularniju domaću muziku i đuskanje do zore znajte da je Gradska kafana pravo mesto za vas. 

U njoj ćete imati priliku da osetite kako izgleda savršen spoj tradicionalne srpske kafane i atraktivnih modernih klubova. Smeštena na obali reke Save, ispod mosta Gazela, ova kafana predstavlja pravi raj za dušu i telo. 

Fantastična atmsofera i nasutupi velikih zvezda sa domaće muzičke scene učinili su da ova kafana dobije jedno od vodećih mesta na bogatom kafanskom nebu Beograda. 

gradska kafana atmosfera2

Enterijer ovog mesta će vas podsetiti na male kafanice koje su oduvek bile utkane u tradiciju i kulturu našeg naroda. Stolovi za mali broj ljudi, autentični karirani stoljnjaci i prava domaćinska usluga vratiće vas godinama unazad, a vrhunsko osvetljenje i ozvučenje učiniće da vam poraste adrenalin.

Već s prvim taktovima koje izvode neka od naših najpoznatijih imena cela kafana je na nogama. Opuštena atmosfera i energija koja se širi celom kafanom su jednostavno neverovatni. Svi đuskaju, pevaju i uživaju. 

U njoj se tuguje, oživljavaju se sećanja na stare ljubavi, ali i rađaju nova prijateljstva i neke nove strasti. Četvrtak u Gradskoj kafani je veče za nastupe najvećih zvezda, tako da ovde možete čuti popularne pevače poput Amar Gileta, Peđe Medenice, Jane, Dare Bubamare, Milene Ćeranić i mnogih drugih.

gradska kafana devojke

 Ukoliko tražite idealno mesto i za vikend izlaske ovo je pravo mesto za vas. Iako kafana prima poprilično veliki broj ljudi rezrvacije su obavezne.

Da biste uživali u vrhunskoj zabavi potrebno je samo da okupite omiljenu ekipu i rezervišete svoje mesto na vreme. Čekamo vas na mestu gde caruje najbolji kafanski život u Beogradu, u vašoj Gradskoj kafani.

 

KAFANA PUKNI ZORO

Kafana Pukni zoro već dugi niz godina predstavlja stecište i mesto gde se okupljaju najveći boemi i svi oni koji znaju da život žive punim plućima. 

Smeštena u srcu Zemuna, ova kafana je obeležila jedno vreme i svojim gostima dala mogućnost da uživaju u omiljenim pesmama i društvu najlepših žena. 

Za fantastičnu atmosferu u kafani Pukni zoro zaduženi su poznati bendovi, koji vrlo dobro poznaju navike pravih boema, pa je s njima ludi provod uvek zagarantovan.

pukni zoro veselje

Prostor ove kafane uređen je po uzoru na nekadašnje kafane, a crvena boja zavesa i karirani stoljnaci čine atmosferu toplom i primamljivom. 

U njemu se svi zabavljaju u odličnoj muzici, neki slave, neki pokušavaju da utole tugu za propalim ljubavima, a oni slobodni traže svoju zvezdu pod ljubavnim nebom. Ipak, svima je jedno zajedničko... Došli su da uživaju i prepuste se emocijama i najboljem mogućem provodu. 

pukni zoro devojke

U njemu možete sresti ljude raznih starosnih dobi, podjednako muškarce i žene. Kafana Pukni zoro može da primi oko 200 gostiju, pa je jedini način da budete deo ludog provoda da rezervišete svoje mesto na vreme.

Osetite šta je pravi beomski život, stvarajte uspomene kojih ćete se dugo rado sećati. Možda i vi ovde pronađete svoju srodnu dušu. Pozovite nas i rezervišite svoje mesto za najjači kafanski provod u Beogradu.

 

Za besplatne rezervacije za sve kafane u Beogradu pozovite gdeizaci call centar 365 dana u godini na brojeve telefona 066/222-151; 066/222-152 (Call, SMS, WhatsApp, Viber) ili iskoristite sistem za online rezervacije.

Komentari