Uporedo sa popularizacijom devojačnih večeri, polako su počele da se praktikuju sve više i više i momačke večeri. U potrazi za najboljim provodom i lepim ženama veliki broj domaćih, ali i stranih turista se odlučuje da svoje momačko veče provede u nekom od popularnih beogradskih klubova ili splavova.

Moderno momačko veče proslavljaju momci širom sveta, a kod nas je taj trend zaživeo u proteklih nekoliko godina, pa je danas gotovo nezamislivo da se ovaj vid zabave zaobiđe. Muškarci koriste "poslednju" priliku da proslave svoje momačke dane, što predstavlja idealnu priliku da se sa prijateljima opuste i uživaju u omiljenoj muzici, odličnoj atmosferi i ludom provodu.

proslava devojacke veceri

S obzirom da je ponuda za provod u Beogradu zaista bogata svako ima mogućnost da odabere gde i na koji način želi da proslavi svoje momačko veče.

Ukoliko nemate ideju, dajemo vam spisak klubova i splavova gde se organizuju najbolje momačke večeri u Beogradu.

SPLAV KAFANA UZBUNA

Čuveno mesto, svima dobro poznato po ludom noćnom provodu, splav kafana Uzbuna, smeštena je na samom ušću Save u Dunav. Predstavlja odlično mesto gde uz vrhunske izvođače možete uživati u neponovljivom provodu. Kafana koja živi punim plućima, stecište pravih boema i mesto gde uz prihvatljive cene pića možete uživati do ranih jutarnjih sati.

uzbuna devojkee3

U kafanu Uzbuna izlaze najlepše devojke, koje u potrazi za dobrim provodom žele da uživaju u muškom društvu. Kafana Uzbuna pomera granice dobre zabave i sigurno vas neće izneveriti ukoliko se odučite da baš u njoj proslavite svoje momačko veče. Osim vrhunskih izvođača, fantastične atmosfere i najboljeg provoda, za sve goste kafane Uzbuna obezbeđen je veliki parking, tako da ni o tome nećete morati da brinete.

Kada pronađete odgovarajuće žensko društvo imate mogućnost da uživate u prelepom pogledu na Kalemegdan noću, koji osvaja ženska srca. Uživajte u prijatnoj atmosferi i diskreciji po kojoj je splav Uzbuna čuveno mesto u gradu. Osim za Beograđane ovo je odlično mesto i za strance, a najčešći gosti dolaze iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije.


SPLAV PORT BY COMMUNITY

Beogradski splav Port by Community predstavlja jedno od najboljih mesta kada je ludi noćni provod u gradu u pitanju. Upravo zbog toga on predstavlja odličan izbor za proslavu momačkih večeri. O popularnosti ovog splava govori i činjenica da u njemu nastupaju najpoznatije zvezde sa domaće muzičke scene, pa je uvek sve puno do poslednjeg mesta.

port devojkegrupa

Smešten na ušću Save u Dunav, sa fantastičnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu, splav Port dočekuje domaće i strane goste u najboljoj atmosferi. Jedno od najekskluzivijih mesta za noćni provod u gradu, osvojio je srca istinskih boema i onih koji u Beograd dolaze da bi zadovoljili želju za lepim ženama, odličnom muzikom i vrhunskim provodom.

Splav Port poznat je kao hit mesto na reci, a na njemu imate priliku da sretnete različite tipove gostiju, poznate beogradske klabere i klaberke, opuštene devojke koje prate poslednje modne hitove. I što je najbitnije, sve što se desi na ovom splavu, tu i ostaje. Ne brinite, diskrecija je zagarantovana.


SPLAV BRIDGE

Splav Brige predstavlja kultno mesto na ugostiteljskom nebu Beograda. Splav koji svojom odličnom ponudom, enterijerom i atmosferom može da zadovolji ukuse i najzahtevnijih gostiju. Uz odlične izvođače ovaj splav je mesto koje posećuje veliki broj atraktivnih i slobodnih devojaka, koje su željne zabave i dobrog provoda. Upravo zbog toga, splav Bridge predstavlja idealnu lokaciju ukoliko želite da na njemu organizujete proslave poput momačkih večeri ili rođendana.

bridge devojke slatke

Ukoliko volite provod na reci i želite da svoje momačko veče provedete u najboljem društvu onda je splav Brigde idealno mesto za vas. Smešten na desnoj obali reke Save, iza Beogradskog sajma, važi za jedan od splavova sa najboljom lokacijom u gradu. Najveće muzičke zvezde sa naše scene su zadužene za provod i odličnu atmosferu, pa ne čudi što je svako veče ovaj splav pun do poslednjeg mesta. Savršena kombinacija najpopularnijih hitova, najboljeg društva i prelepog pogleda na novi Most na Adi čini ga savršenim za svaki vaš izlazak.

Jedinstvena arhitektura splava, izgrađen je od mnoštva kaskada, svetlosni i zvučni efekti učiniće da već na prvi pogled ovaj splav postane vaše omiljeno mesto u gradu. Kao i unutrašnjost i spoljašnjost splava je zaista moderna i jedinstvena, što je još jedan od razloga zašto je baš ovaj splav jedan od omiljenih kad je ludi noćni provod Beograda u pitanju.


SPLAV RIVER

Jedan od najpopularnijih beogradskih splavova i mesto koje nosi neviđenu energiju, splav River, godinama unazad predstavlja idealnu lokaciju kada je organizacija momačkih i devojačkih večeri u pitanju. S prvim letnjim danima ovaj splav postaje mesto najbolje zabave, izbor najiskusnijih beogradskih klabera i klaberki.

splav river devojke

Uz gostovanje najvećih muzičkih zvezda sa naše domaće scene i najlepše devojke ovaj splav postaje mesto koje nudi provod za pamćenje. Ovde izlaze svi koji žele da budu prisutni i viđeni, pa se baš tu često može videti veliki broj poznatih ličnosti, mladih pevača, uspešnih biznismena.

Ako i vi želite da doživite nezaboravan provod, da do jutra uživate u društvu modernih i atraktivnih devojaka i da svoje momačko veče pamtite po najboljem provodu onda je splav River najbolji izbor za vas i vaše prijatelje. Iako je promenio svoju lokaciju, od 2018. godine se nalazi na Ušću, nije izgubio svoje stalne goste i ostao je nezaobilazno mesto koje nudi mogućnost da uživate u svim čarima noćnog života Beograda.


SPLAV KARTEL

Splav Kartel je novootvoreno mesto na ugostiteljskom nebu Beograda. Svako ko dođe u naš glavni grad u potrazi za vrhunskim provodom treba da poseti ovaj splav i uveri se zbog čega je za vrlo kratko vreme postao omiljeno mesto beogradske publike. Od samog otvaranja splav Kartel je prepoznatljiv po odličnim svirkama i ekskluzivnom enterijeru. Vrhunsko ozvučenje i osvetljenje jedan su od glavih aduta ovog već kultnog mesta u gradu.

splav kartel 1

Ukoliko i vi tragate za mestom koje će vama i vašim prijateljima omogućiti lud provod u društvu najpoznatijih muzičkih zvezda i najlepših devojaka onda budite sigurni da će splav Kartel ispuniti sva vaša očekivanja. Uz narodne i pop hitove đuskaćete do zore, a prelepe mlade devojke su tu da vam upotpune užitak i učine vaše veče posebnim.

Ne tražite dalje, ovo su klubovi i splavovi koji će vam ispuniti sva očekivanja. Potrebno je samo da na vreme rezervišete svoje mesto i da sa sobom ponesete najbolje raspoloženje. Za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje ovih fantastičnih beogradskih splavova.

Komentari