Beograd je postao bogatiji za još jednom novo ime na ugostiteljskoj mapi grada. Shisha bar Dvojka predstavlja mesto gde pravi hedonisti imaju priliku da svakog dana uživaju u svojim omiljenim ukusima nargila i odličnoj atmosferi, kojom ovaj bar zrači.

Novi Shisha bar Dvojka smestio se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Mihaila Pupina 39e, gde dočekuje goste koji su spremni da probaju nove egzotične arome koje vode u do sada neistaženi svet.

Osetite magiju i dozvolite da vas obuzme maksimalno uživanje.

Iskoristite lepo vreme i nakon prijatne šetnje svratite u Shisha Dvojku i osetite pravi hedonistički raj.

Osim savršenog ambijenta i vrhunske atmosfere u njemu vas očekuje veliki broj novih ukusa nargile, tako da ćete moći da isprobate i one koje do sada niste imali prilike. Shisha bar Dvojka dočekuje svoje goste u potpuno novom izdanju, a za krako vreme već je dobio svoje verne goste i osvojio srca mnogih mladih ljudi željnih novih hedonističkih iskustava.

Uz zvuke popularne muzike Shisha bar Dvojka proslavio je svoje otvaranje i označio početak još jedne uspešne gradske priče, gde se sve zasniva na uživanju i dobroj zabavi. Posetite ga i videćete zašto je već postao omiljeno mesto u gradu.

Rezervacije na telefone 066/222-152;  066/222-151

Komentari