Rešili ste da stanete na "ludi kamen" i kažete sudbonosno "DA"?!

devojacko vece 1

Pripreme oko svadbe su već u jeku, ali osim glavne žurke gde ćete sa gostima uživati u ovom divnom danu, postoji još jedna, mnogo manja i intimnija, zabava na kojoj ćete sa svojim najboljim drugaricama i kumom proslaviti, sada već svima dobro poznato, devojačko veče.

amsterdam devojacko

Nekada se nije moglo zamisliti da mlada neudata devojka bez svog verenika ili muža ide u kafanu. Na sreću žena, ta praksa je danas totalno prevaziđena. I baš suprotno svemu što je važilo nekad, danas se devojke organizuju i na različite načine proslavljaju poslednje dane svoje slobode, poslednje devojačke dane, pre nego što postanu udate žene.

devojacko vece slike

Trend okupljanja na devojačnkim večerima danas podrazumeva korišćenje različitih aksesorara, maski, majica sa različitim natpisima, bedževa, mašni i svega onog što će buduću mladu učiniti neizmerno srećnom i zadovoljnom. U skladu sa tim, svaka devojka se oblači po dogovoru, a često postoji i dres kod. Devojačke večeri se najčešće organizuju u proleće i kasno leto, a u to vreme je izbor mesta za organizaciju ove proslave i najveći.

gde proslaviti devojacko

Ukoliko još niste odlučile gde ćete da napravite svoju žurku povodom proslave devojačke večeri dajemo vam nekoliko odličnih predloga.

SPLAV KAFANA UZBUNA

Ukoliko volite nezaboravan provod i prvenstveno želite super žurku za sebe i svoje drugarice splav kafana Uzbuna je odličan predlog za vas, zbog toga što je baš ovaj splav poznat po atmosferi koja se pamti. A to je ono što svaka buduća mlada želi za svoje devojačko veče. Ne kaže se džabe da svi boemski putevi vode do jedine prave kafane na vodi, do Uzbune.

devojacko vece kafana uzbuna

Kafana Uzbuna je smeštena na najpoznatijem beogradskom keju za provode, a važi za omiljeno mesto "kafanskih sladokusaca". Najatraktivijim mestom za ludi noćni provod čine je gostovanja najpoznatijih pevača sa domaće muzičke scene. 

Atmosfera na ovom splavu je uvek za desetku, pa ne iznenađuje činjenica da je najčešće baš on izbor kad su devojačke i momačke večeri u pitanju. Osim toga, kafanske cene pića i najbolja zabava čine ga odličnim mestom za ovakve vrste proslava.

proslava devojacke veceri

Na vama samo da ponesete sve što ste planirali, naoružate se najboljim raspoloženjem i sa svojim najdražim prijateljicama doživite provod dostojan ovakve proslave. Neka vaše devojačko veče bude nešto što ćete pamtiti celog života.

Da biste bili sigurni da ćete imati odgovarajuće mesto i uslugu rezervištite svoje mesto na vreme putem gdeizaći call centra:

 

SPLAV PORT

Ako mlada želi da zasija svim sjajem i bude zvezda večeri onda je splav Port idealno mesto za pravljenje devojačke večeri. Za veoma kratko vreme ovo mesto se našlo na listi najtraženijih kad je lud noćni provod u pitanju. Smešten na ušću Save u Dunav, sa neverovatnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu, splav Port će vas očarati energijom, enterijerom, a odlična muzika učiniće da vaše devojačko veče bude nezaboravno.

devojacko vece splav river

Za ozbiljno dobar provod zaduženi su najbolji bendovi sa domaće muzičke scene, a uiugrana ugostiteljska ekipa će učiniti sve da se osećate prijatno i da vam ništa ne pokvari ludu noć. Uživajte u najaktuelnijim hitovima i u društvu prijateljica i kume doživite provod koji ćete pamtiti i dugo prepričavati. Ukoliko imate neke posebne želje, kao što su na primer neko iznenađenje ili torta, uputite u to konobare i oni će se potruditi da sve bude onako kako ste vi to planirali.

Uz fantastičan prostor, najbolju muziku i vaše najbolje drugarice ne preostaje vam ništa drugo do da ponesete najbolje raspoloženje i provedete svoje devojačko veče na jedini pravi način - na splavu Port.

Da biste bez problema dobili sve što želite potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto putem gdeizaći call centra:

  • 066/222-151 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-152 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-153 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • NA VODI KAFANA

    Već godinama veoma dobro mesto kada je nezaboravan provod u pitanju, Na vodi kafana, nudi pravi provod uz kafansku muziku. Zbog toga je ona čest izbor kad je u pitanju proslava devojačkih i momačkih večeri. Ukoliko i vi volite dobru muziku, najnovije hitove i đuskanje do zore onda ste našli odlično mesto gde sa svojim drugaricama možete proslaviti veliko veče pred udaju.

    devoja%C4%8Dko ve%C4%8De na vodi kafana

    Na vodi kafana smeštena je u epicentru klupskog noćnog života, na Ušću, a za najbolju zabavu je otvorena i leti i zimi. Za sve istinske ljubitelje čuvene srpske kafane ovo mesto je pravi raj na zemlji. Opustite se i uživajte svim čulima, jer je u Na vodi kafani sve podređeno odličnom provodu i zabavi koja se pamti.

    Ukoliko želite da devojačko veče pamtite po odličnoj žurci i da proslavite na spektakularan način poslednje devojačke dane na vama je samo da se dobro pripremite i rezervišete svoje mesto na vreme na sajtu gdeizaći i to online ili putem našeg call centra:

  • 066/222-151 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-152 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-153 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • SPLAV TAG

    Pri organizaciji devojačke večeri morate imati na umu dosta stvari. Prvo i najbitnije je kakvu muziku volite, kakva je atmosfera, da li želite urbani ili kafanski izlazak... Bilo da volite živu ili elektronsku muziku, splav Tag će ispuniti sva vaša očekivanja. Unikatno mesto, pogodno kako za dnevne tako i za noćne izlaske, nikog ne ostavlja ravnodušnim.

    5010 odgovori zene

    Sa svojim prijateljicama uživajte prepustite se neverovatnoj energiji koja vlada na splavu Tag. Vaše zadovoljstvo neće imati cenu, a devojačko veče ćete pamtiti dugo po savršenoj atmosferi i odličnom provodu.

    Ne rizikujte sa neproverenim mestima gde vas može sačekati niz neprijatnosti, već rezervišite svoje mesto na splavu Tag na vreme putem naših dobro poznatih brojeva telefona:

  • 066/222-151 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-152 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  • 066/222-153 (Call, SMS, WhatsApp, Viber)
  •  


    Proslavite svoje devojačko veče u najboljem raspoloženju u poznatim beogradskim splavovima/klubovima i kafanama. Čeka vas neviđen provod.

    kako proslaviti devojacko vece

    Komentari