Klub Izlog otvoren je preko tri godine i nalazi se u ulici 27. marta broj 40, na mestu nekadašnjeg restorana Reno. Lokal je počeo sa radom kao restoran i caffe bar Izlog, a danas radi kao klub.

Uređen je potpuno moderno, a opet veoma toplo. U club/baru Izlog možete užviati u prijatnom ambijentu i zvuke opuštajuće muzike. Osim ambijenta koji će vas potpuno očarati na prvi pogled, bar Izlog je pogodan za opuštene poslovne ručkove ali i za večernje izlaske vikendom.

Četvrtkom, petkom i subotom možete provesti divne trenutke uz DJ- a ili živu svirku, u zavisnosti od toga šta su za Vas pripremili - na primer house veče ili veče soul muzike, koje znaju da prate promotivne cene koktela i gratis piće za devojke. Petkom popodne Izlog nudi svojim vernim gostima after work party, uz besplatan finger food, dok pijete svoje omiljeno piće. Posetite Izlog i potpuno se predajte u ono što može da vam ponudi

U klubu Izlog uz širok asortiman vina i koktela, možete uživati u pastama pripremljenim od sveže testenine, biftek rolnicama, kao i u vrhunskoj teletini i svinjskim rebarcima u barbique sosu.

Klub Izlog - Doček Nove Godine 2015

U kafe Izlog imate bogat izbor pića, a cene su prihvatljive za ovakav tip mesta i sokove, domaće pivo ili rakiju možete dobiti za ispod 200 dinara, vina su od 250 dinara, a žestine poput viskija, vodke ili tekile od oko 200 dinara.

Specijalitet bara Izlog su kokteli, i postoji zaista široka lepeza koktela koje možete da naručite. Tu su oprobani kokteli poput mojitoa, pina colade, mai taia, long island ice tea, margarita i white russiana, do nekih zanimljivih koktela poput koktela fatboy slim, flaming lamborginija ili cunamija, a za one hrabre izbor će možda pasti na koktel kamikaza, cocaine, b-53 ili killer, kojima ime kaže sve.

S obzirom da je meni pripremljen za poslovne ljude kojima uvek nedostaje vremena, a naravno imaju potrebu kvalitetno da se hrane, na njemu nećete naći ekstravagantnu ponudu hrane, ali ćete zateći sasvim pristojnu ponudu hrane koja se kreće od ukusnih omleta, sendviča i prženica idealnih za doručak, preko potaža, zatim obrok salata, rižota, pasta, jela sa piletinom i tortilja.

Enterijer kluba Izlog je moderan i odiše svežinom i kontrastom živahnih boja majstorski ukombinovanih sa bojom smeđe kože na dvosedima u koje možete da se zavalite dok čitate dnevne novine i ispijate kaficu. Enterijer bara je urađen sa ukusom, rasprostranjen je na dva nivoa i odlično kombinuje drvo, ciglu i kožu, što stvara veoma prijatan i unikatan osećaj.

Tako pored dvoseda možete da sednete i na barske ili drvene stolice, ili pak da se uvalite u fotelju. U klubu Izlog zaista postoji kutak u kome će svako da se oseća prijatno i u kome će da bar na trenutak isključi mozak i zaboravi na svakodnevene probleme. Leti je dostupna i bašta u kojoj ima 50 mesta.

Osoblje je zaista prijatno i profesionalno, i svaki zaposleni u kafeu Izlog obavezno govori i engleski jezik, te u ovaj klub vole da dolaze i stranci.

Četvrtak, petak i subota rezervisani su za noćni provod, i tada u Izlogu možete očekivati neke od najboljih klupskih bendova ili pak Dja koji će da animra ljude i atmosferu podgreje do tačke ključanja.

Bar Izlog radnim danima otvoren je od osam sati ujutru do dva sata posle ponoći, subotom radi od devet ujutru do dva sata ujutru, dok nedeljom kafe bar Izlog počinje da radi od jedanaest sati i otvoren je do jedan ujutru. Do njega možete doći i gradskim prevozom, i to autobuskim linijama 48, 65, 77, 79 ili tramvajem 2, 5 i 10.

Bilo da u klub Izlog dolazite da na brzinu doručkujete, da popijete kafu sa prijateljima, na poslovni sastanak sa klijentom ili u noćni provod, sigurno je da ćete se divno osećati, te vam svakako preporučujemo da ovaj bar posetite.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Klub Izlog

Komentari